West Bromwich med sterk borteseier

Crystal Palace klarte uavgjort i sist kamp mot West Bromwich i serien, da endte kampen med 2-2. Crystal Palace har vært i fantastisk form den siste tiden, og ligger som nummer 11 på tabellen. Palace er et av formlagene i Premier League den siste tiden å står med 5-0-1 på de siste seks kampene i Premier League. West Bromwich har ikke vært i noe god form den siste tiden å står med tre strake tap i Premier League. West Bromwich har vært svak på bortebane denne sesongen, og har bare scoret ni seriemål på bortebane denne sesongen.

west bromWest Bromwich ordner en tidlig ledelse i kampen. James Morrison ordnet 0-1 til West Bromwich allerede etter to minutter spill. Crystal Palace har vært det beste laget i den første omgangen, men det er West Bromwich som leder til pause med en tidlig scoring. West Bromwich går til pause med 0-1 ledelse over Crystal Palace. West Bromwich starter den andre omgangen sterkt også og det tar bare åtte minutter av den andre omgangen før West Bromwich går opp til en 0-2 ledelse. Craig Gardner er målscorer for West Bromwich. Crystal Palace var laget som produserte flest sjanser i begge omganger, men det var West Bromwich som var det mest effektive laget denne kampen og sørget for å ta med seg tre poeng hjem til Birmingham.

Kampen endte med 0-2 seier til West Bromwich. Crystal Palace ligger som nummer 11 på tabellen, mens West Bromwich ligger som nummer 13 på tabellen.

Share