West Bromwich med nok en sterk hjemmeseier mot topp firelag

Shane Long og Peter Odemwingie senker Chelsea.

Chelsea har det godt litt tungt for i det siste i serien, og de sliter med å vinne for tiden. Chelsea åpnet kampen med mange skuddforsøk, men ballen gikk ikke på mål. West Bromwich får den skikkelige store sjansen i den første omgangen og der setter Shane Long inn 1-0 for West Bromwich mot Chelsea. Chelsea gir seg ikke og får inn 1-1 etter 39 minutter spill med Eden Hazard. Chelsea har vært det beste laget i den første omgangen. Men det står 1-1 til pause mellom West Bromwich og Chelsea.

West Bromwich åpnet den andre omgangen best mot Chelsea å klarte å få inn nok en scoring mot den regjerende Champions Leaguemesteren. 2-1 kom ved Peter Odemwingie etter 50 minutter spill. Chelsea må gjøre store forandringer og tar ut Oriol Romeu og Fernando Torres og tar innpå Juan Mata og Oscar. Daniel Sturridge hadde mange stor muligheter på slutten av kampen, men flere scoringer ble det ikke i kampen mellom West Bromwich og Chelsea.

West Bromwich vant kampen mot Chelsea. Kampen endte med 2-1 seier til West Bromwich som går forbi Everton og opp på en sterk 4. Plass etter 12 runder. Chelsea ligger som nummer 3 i Premier League bare et poeng foran West Bromwich.

Share