Virgil Van Dijk og Joe Gomez snart klar for comeback

Liverpool starter Premier League-sesongen 2021/2022 sesongen den 14. august borte mot Norwich City. Jurgen Klopp har flere gode nyheter å komme med før seriestart. Nå kommer det positive nyheter om Virgil Van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip og Trent Alexander-Arnold. Liverpool er for tiden på treningsleir i Østerrike og forbereder seg til ny sesong.

Liverpools midtstoppere Virgil Van Dijk og Joe Gomez «ser veldig bra ut» når de nå går mot et comeback etter langvarige skadeopphold, uttaler Jurgen Klopp. Det kommer også positive oppdateringer rundt Joel Matip og Trent Alexander-Arnold, som ble skadet i forkant av EM 2020.

De fire spillerne er nå under opptrening på treningsleiren i Østerrike. En av hovedårsakene til at Liverpool ikke klarte å forsvare Premier League 2019/2020 tittelen var defensive utfordringer.

Van Dijk har vært ute med en kneskade helt siden oktober 2020 da han måtte ut med skade mot Everton. Gomez ble også utelukket for sesongen noen uker senere, han også med en kneskade.

Til klubbens nettsted uttalte Klopp at «Virg og Joe vil ikke ha doble økter de første dagene med laget. De har en andre økt på dagen, men det er med rehabiliteringsavdelingen, fysioterapi og slike ting». Videre uttaler Klopp at «det er for disse to. (De) ser veldig bra ut. Jeg vet ikke nøyaktig når vi kan gjøre de neste trinnene, men det vil skje de neste fire ukene. Vi vil helt sikkert ta store skritt framover». Matip deltok ikke på treningen, men er ikke langt i fra å kunne delta på treninger igjen.

Trent Alexander-Arnold pådro seg en lårskade i en vennskapskamp mot Østerrike i forrige måned. Klopp uttaler at «Trent er nær, men for øyeblikket, sannsynligvis de neste fem-seks dagene har han et spesielt program – fra tid til annen med laget, fra tid til annen alene. Men om fem-seks eller syv dager burde han være i normal trening».

Share