Viking klatrer opp til sjetteplass på tabellen

Odd/Grenland skulle spille hjemmekamp der de skulle møte Viking. Viking hadde hatt en god periode, og ville nok prøve å ligge kompakt å prøve å få med seg poeng og kanskje kontre inn scoringer på Odd/Grenland.

Odd/Grenland åpnet kampen best og hadde mange gode muligheter i starten av kampen. Men det var Viking som fikk inn det første målet med Veton Berisha som satte inn 0-1. Bare fem minutter senere kom også 0-2 til Viking da Veton Berisha kriger inn sitt andre mål for dagen, og setter inn sitt mål nummer 5 på fire kamper. Vidar Nisja gjør slik at det står 0-3 til pause etter mye tull i Odd/Grenland sitt forsvar.

I den andre omgangen prøver Odd/Grenland på å få scoret noen mål slik det kan bli noe spenning igjen. Frode Johnsen blir satt innpå banen, og kommer på å setter ballen i mål fra sitt hode. 1-3 til Viking og litt spenning igjen i kampen. Men bare to minutter senere får Viking frispark i farlig posisjon og den tar Martin Ørnskov og setter rett i krysset og da var det 1-4 til Viking.

Flere mål blir det ikke i kampen, og Viking slår Odd/Grenland med 1-4 på bortebane. Viking står nå med to store seire på rad i serien. Sist slo de Sandnes Ulf 5-0 og nå slo de Odd/Grenland med hele 4-1.

Share