United økte luken fra tre til fem poeng

Manchester United hadde det meste av spillet i den første omgangen mot Blackburn. Men den siste pasningen satt ikke helt som den skulle og det gjorde ikke avslutningene heller. Nærmest scoring for Manchester United i den første omgangen var Javier Hernandez som kom seg igjennom og fikk til et skudd som gikk i stolpen og i ryggen på Paul Robinson som redder ballen på strekken.

Blackburn prøvde seg på forskjellige ting, de prøvde seg på langskudd i starten på kampen for å teste David de Gea. Men rett før pause så prøver de først et langskudd som David de Gea redder mesterlig, og den siste sjansen før pause redder David de Gea også flott på. Det stod 0-0 til pause.

Andre omgangen handlet mest om Manchester United som vil vinne, for å få fem poeng luke på Manchester City som er den nærmeste konkurrent om seriegullet til Manchester United. Manchester United har banespillet, mens Blackburn er skumle på sine kontringer.

Etter 81 minutter kommer scoringen til Manchester United, og målscorer er Antonio Valencia. Han skyter istedenfor å legge inn foran mål, og ballen kommer overaskende mot Paul Robinson som ikke rekker å reagere. 0-1 til Manchester United.

Etter 85 minutter kommer nummer to for Manchester United. Antonio Valencia er sentral i den scoringen også, sentrer ballen til Ashley Young som fyrer av, og setter den i hjørnet. 0-2 til Manchester United og Ashley Young sin femte scoring for United. Kampen ender med seier til Manchester United, som øker avstanden til City i serien fra tre poeng til fem poeng.

Skrevet av Bjørn Ole Aae

Share