Unggutt reddet dagen for Lillestrøm

Det så lenge ut til at Start skulle få med seg alle poengene mellom Lillestrøm og Start, men en unggutt reddet dagen for Lillestrøm. 21 år gamle Simen Kind Mikalsen startet på benken for Lillestrøm, men kom inn etter 50 minutters spill. Han pådro seg en hjernerystelse ganske raskt etter at han kom inn på banen. Det skulle ikke hindre Mikalsen fra å putte ett mål til kanarifansens store glede.

Start åpnet kampen bra med en scoring av Espen Børufsen etter bare 11 minutters spill. Den stillingen står seg til pause. 2 minutter ut i andre omgang pådrar Lillestrøm-veteran Frode Kippe seg et rødt kort. Kippe takler Emil Dahle som er på vei igjennom og blir med det sendt direkte i dusjen.

mikalsenIngen av lagene klarer å få ballen i mål før overtiden begynner. Det er da Simen Kind Mikalsen får ballen foran mål og setter den kontant i nettmaskene. Opdal har ikke noen mulighet til å ta ballen, og med det redder Mikalsen dagen for Lillestrøm og fansen. Det ender 1-1 på Åråsen og poengdeling.

Vi har forøvrig tippet Lillestrøm på en grei plassering i årets Tippeliga. Vi har tippet dem som nummer sju, mens vi har tippet Start på en 13. plass.

Share