Ukens lag Runde 8 – Premier League

Keeper: Kepa – Chelsea

Chelsea’s nye keeper fikk virkelig testet seg i kampen mot Southampton. To strålende redninger etter skudd fra Danny Ings var med på å skaffe Chelsea 3 poeng på Saint Mary’s. Han fremviste sin store rekkevidde med to fantastiske reaksjonsredninger.

Høyreback: Matt Doherty – Wolves

Nok en gang en fantastisk kamp av høyre vingback Doherty for Wolves. Er alltid farlig offensivt, ble matchvinner i kampen etter scoringen i det 56 min mot Crystal Palace hvor han kom på ett av sine mange løp på høyrekanten og sendte ballen bak Hennessy. Var også solid bakover i ett Wolves-lag som holdt nullen.

Midtstopper: Aymeric Laporte – Man. City

I en ganske tam kamp mot Liverpool var Laporte solid bakover på banen og var meget delaktig i at Liverpool skapte så lite som de gjorde. Hadde god kontroll på Salah i de fleste tilfeller og var solid med ballen i beina.

Midtstopper: Conor Coady – Wolves

Kaptein på laget som nok en gang holder nullen i en vanskelig bortekamp mot Crystal Palace. Ledertype bakerst, rolig og smart med ballen, spiller som om han var en pasningssterk sentral midtbanespiller.

Venstreback: Marcos Alonso – Chelsea

Nok en solid kamp av spanjolen, holder nullen bakover og er alltid farlig med fremover. Veldig lavt bunnivå hvor du alltid vet hva du får av ham.

Høyreving: Richarlison

Richarlison er tilbake fra suspensjonen med ett smell, scoret allerede etter 7 min mot Leicester med en skikkelig måltyv-avslutning. Viser at utvisningen for noen runder siden ikke har gått altfor mye innpå seg.

Sentral midtbane: Gylfi Sigurdsson

Islendingen fortsetter å imponere i sin offensive midtbanerolle for Everton, denne gangen var det Leicester som fikk kjenne på skuddfoten hans. Nok en gang scorer han på ett langskudd, denne gangen fra ca 25 meter ganske langt oppe i krysset.

Sentral midtbane: Aaron Ramsey

Det er kanskje noe merkelig å ta med en spiller som bare spilte 25 min som innbytter, men waliseren gjorde virkelig avtrykk i kampen. Først startet han kontringen til 3-1 målet og avsluttet det med scoring etter en fantastisk hælflikk. Resten av kampen løp han konstant i bakrom og skapte sjanse etter sjanse for Arsenal, han fikk også målgivende til Aubameyang på 5-1 målet.

Venstreving: Eden Hazard

Belgieren var fantastisk igjen mot Southampton, først scoret han helt alene med keeper etter å ha blitt spilt fri etter 30 min, og på overtid spilte han fri Morata på lekkert vis til 3-0 på overtid. Viser sine målegenskaper i tillegg til sin tilretteleggerevne.

Spiss: Alexandre Lacazette

Lacazette herjet med Fulham på Craven Cottage med 2 fantastiske scoringer. Først vendte han opp forsvaret og dunket ballen i motsatt hjørne etter 29 min, etter 49 min har han en like sikker avslutning til 2-0. Var også ett meget bra oppspillspunkt på topp hvor han tok duellene med midtstopperne og var veldig delaktig i spillet.

Spiss: Joshua King – Bournemouth

Nordmannen kom seg på scoringslisten to ganger i bortekampen mot Watford. Det er imponerende selv om Watford spilte lenge med 10 mann. Først satt han en straffe i mål, rett før første omgang var over satte han inn 3-0. Det er meget gøy for oss nordmenn at King gjør et så stort avtrykk i Premier League for tiden.

 

 

Share