Ukens lag Runde 7 – Premier League

Keeper: Joe Hart – Burnley

Etter mye kritikk for sitt spill i West Ham og Man. City ser det ut som Joe Hart har funnet sin plass i Burnley. Skal ha mye av æren for at Burnley ikke slapp inn flere mål enn de gjorde mot Cardiff i deres 2-1 seier med flere viktige redninger hvor de ble presset tilbake i store deler av kampen. Han håndterte Cardiff sine lange baller inn i feltet meget bra, og hadde noen fantastiske refleksredninger.

Høyreback: Kieran Trippier – Tottenham

Trippier begynner å vise fjorårsformen igjen, sto frem i kampen mot Huddersfield med en meget bra assist til Harry Kane sin scoring på hodet. Tilførte mye offensivt på høyrevingen i Tottenham sin 3-4-3 formasjon, har en av de beste innleggsføttene i ligaen.

Midtstopper: Harry Maguire – Leicester

Nok en engelskmann sto frem denne runden, Maguire kom seg på scoringslisten nok en gang. Ut i andre omgang mot Newcastle viste han sin enorme styrke og headet inn en corner fra Maddison. Var også solid defensivt og ryddet unna det som kom fra Newcastle.

Midstopper: Issa Diop – West Ham

Issa Diop var en bauta bakerst for West Ham i deres seier mot Manchester United. Ryddet unna det meste som kom, og tok duellene meget bra imot Fellaini som aldri er lett å stoppe.

Venstreback: Jonny Otto Castro – Wolverhampton

Delaktig offensivt gjennom hele kampen, fikk seg en scoring på slutten av kampen mot Southampton etter ett løp helt inn 16-meteren. Hadde også en stor sjanse i første omgang som ble mesterlig reddet, var farlig gjennom hele kampen.

Sentral midtbane: Mark Noble – West Ham

Mark Noble sto frem som den kapteinen han er for West Ham og jobbet beinhardt på midtbanen og stoppet mye av spillet til Pogba og co. Assist på 3-1 målet til Arnautovic, startet også angrepet som gav 1-0 men en nydelig gjennombruddspasning.

Sentral midtbane: Gylfi Sigurdsson – Everton

Etter straffemissen i starten av kampen så det ut til å bli en tung dag for islendingen, men han slo virkelig tilbake. Først skrudde han inn en nydelig scoring med venstre fra utenfor 16-meteren, for så å avslutte det hele med et dribleraid og en enkel scoring med bredsiden mot slutten av kampen.

Sentral midtbane: David Silva – Manchester City

Selv om ikke spanjolen fikk noe målpoeng i denne kampen mot Brighton var han involvert i det meste offensivt for City men sine smarte pasninger og fantastiske overblikk som få andre i ligaen har.

Venstrekant: Eden Hazard – Chelsea

Hazard fortsatte sin gode form i kampen mot Liverpool, scoret etter ett fantastisk utført angrep fra Chelsea. Løp fra forsvaret og dunket ballen med venstre i hjørnet. Hadde også en enorm sjanse alene med Alisson som han burde ha scoret på.

Spiss: Harry Kane – Tottenham

Nå ser Harry Kane endelig ut til å være tilbake i god gammel form, senket Huddersfield med sine 2 scoringer. Først headet han inn en scoring på kontant vis, før han satt straffesparket like sikkert etterpå.

Høyrekant: Raheem Sterling – Manchester City

Sterling fortsetter å være en av dem som leverer flest målpoeng for City for tiden, mot Brighton var han i toppslag. Satte inn den første scoringen på enkelt vis fra 3 meter etter pasning fra Sane, på det andre målet satte han opp Aguero som var sikker foran mål.

Share