Ukens lag Runde 6 – Premier League

Keeper: Petr Cech – Arsenal

Petr Cech har fått mye kritikk denne sesongen får sitt pasningsspill med føttene, men med hendene har han vært meget solid. Holdt nullen i hjemmekampen mot Everton etter noen meget viktige redninger i første omgang, hvor både Calvert-Lewin og Walcott kom alene med Cech men han reddet begge mesterlig. Var solid i feltet gjennom hele kampen og hadde også noen viktige redninger på slutten av kampen som gjorde at Arsenal holdt nullen.

 

 

Høyreback: Trent Alexander-Arnold – Liverpool

Trent Alexander-Arnold gjennomførte nok en solid kamp mot Southampton. Unggutten har spilt seg fast inn på laget og bidro stort til at Liverpool nok en gang var solide bakover og slapp til lite sjanser. Fremover skaper han alltid mye, hadde målgivende på målet til Matip etter hjørnespark.

 

Midtstopper: Joel Matip – Liverpool

Matip har kommet seg tilbake på banen igjen for Liverpool og var solid mot Southampton selv om det er lenge siden han har spilt i Premier League. Kom seg også på scoringslisten etter corner, headet inn 2-0 scoringen etter 21 min.

 

Midtstopper: Jamaal Lascelles – Newcastle

Newcastle fikk med seg ett bra bortepoeng mot Crystal Palace i en kamp som endte 0-0. Jamaal Lascelles var viktig i ett Newcastle-forsvar hvor han ryddet unna det meste som kom fra Crystal Palace som presset dem tilbake i store deler av kampen.

 

Venstreback: Benjamin Chilwell – Leicester

Chilwell spilte en god kamp på venstrebacken i ett Leicester-lag som sprudlet offensivt, og utenom den tidlige scoringen til Huddersfield hadde han også god kontroll bakover. God offensivt, viste frem venstrefoten sin med gode innlegg.

 

Høyrekant: Raheem Sterling – Manchester City

Raheem Sterling terroriserte ett Cardiff-forsvar som ikke klarte å henge med når engelskmannen satte opp farten. Driblingene satt og han satt medspillerne sine opp til gode muligheter. Endte med en målgivende til Gundogan på 3-0 målet etter 44 min.

 

Sentral midtbane: Ilkay Gundogan – Manchester City

Gundogan viste seg frem fra sentral midtbane denne kampen med en scoring og en assist. Målet kom etter 44 min hvor han bredsidet ballen opp i krysset fra ca 16 meter. Etter 67 min hadde han en fin målgivende til Mahrez som enkelt kunne sette ballen i mål fra 5 meter.

 

Sentral midtbane: Aaron Ramsey – Arsenal

Aaron Ramsey var delaktig i begge scoringene til Arsenal i deres 2-0 seier mot Everton. Med sine smarte løp inn i boksen endte han opp med 2 målgivende pasninger. Ført kranglet han ballen videre til Lacazette som dunket ballen i krysset etter 56 min, og etter 59 min leverte han en målgivende med hælen til Aubameyang sin scoring.

 

Venstre midtbane: Mohamed Salah – Liverpool

Det har ikke stemt 100% for Salah så langt denne sesongen, men han kommer til sjansene. Mot Southampton fikk han seg en scoring 3 minutt på overtid i den første omgangen hvor han dunket ballen sikkert i nettet etter en retur. Han var sharp i denne kampen og kom seg til mange avslutninger som var nære på å ende i flere scoringer.

 

Spiss: Aleksandar Mitrovic – Fulham

Mitrovic fortsetter å være et enormt uromoment på topp for Fulham. Selv om Watford har sterke midtstoppere slet de med å kontrollere Mitrovic. Han kom seg til sjanse etter sjanse på innlegg og cornere. Scoringen kom etter 78 min hvor han brøytet seg fremover på første stolpe og styrte ballen i mål og sikret Fulham 1 viktig poeng.

 

 

Spiss: Jamie Vardy – Leicester

Jamie Vardy var i god gammeldags form i kampen mot Huddersfield, midtstopperne klarte ikke å håndtere farten hans. Han løp seg fri i bakrom opp til flere ganger, og hadde ett skudd i stolpen alene med Lossl i første omgang. Etter 75 min fikk han seg en scoring etter en meget lekker lobb over keeper.

Share