Ukens lag runde 5 – Premier League

Nok en interessant runde i Premier League er unnagjort. Her kommer ukens lag, valgt ut av fotballblogg, for runde 5:

 

Keeper: David de Gea – Man. United

David de Gea skal ha mye av æren for at Manchester United tok alle 3 poengene borte mot Watford denne runden. Sto fram med avgjørende redninger, særlig med reaksjonsredningen helt på overtid etter headingen fra Kabasele fra 5 meter.

Høyreback: Matt Doherty – Wolverhampton

Egentlig mer vingback enn høyreback i Wolves sin 3-4-3, bidro med enormt mye i det offensive. Nære scoring i første omgang, og skapte mye med sine løp og innlegg på høyrekanten. Fin målgivende på Jimenez sitt seiersmål.

Midtstopper: Sokratis – Arsenal

Sokratis hadde en solid kamp borte mot Newcastle. Grekeren var solid i duellspillet og stoppet de fleste av overgangene Newcastle skapte. Nullen glapp på slutten men det ble ikke en avgjørende scoring for kampen.

Midtstopper: Chris Smalling – Man. United

Chris Smalling dukket opp med en sjelden scoring mot Watford etter en kontant avslutning etter døball. Det ble en avgjørende scoring for Man. United som tok med seg 3 poeng. Engelskmannen gjorde også en god jobb defensivt hvor han ryddet unna mye av det døball- og innleggstrykket Watford kom med i løpet av kampen.

Venstreback: Marcos Alonso – Chelsea

Alonso har fortsatt fra i fjor og fortsetter med sine offensive bidrag på venstrekanten. Ingen scoring eller assist i denne kampen, men skaper alltid noe fremover med sin gode venstrefot. Skaper også mye plass for Eden Hazard.

Sentral midtbane: David Silva – Manchester City

Silva begynner å dra på årene men er fortsatt en klassespiller. Styrte det meste i hjemmekampen mot Fulham som ikke klarte å håndtere ham, endte opp med en scoring.

Sentral midtbane: Granit Xhaka – Arsenal

Sveitseren hadde en av sine bedre kamper for Arsenal mot Newcastle. Solid i pasningsspillet og styrte rytmen i kampen, kåret det hele med en fantastisk scoring på frispark.

Sentral midtbane: Paul Pogba – Man. United

En av Pogba sine bedre kamper for United. Viste seg frem med gode offensive løp og hadde en del farlige skuddmuligheter. En kamp hvor franskmannen tok for seg på midtbanen og brukte sin enorme fysikk.

Venstreving: Eden Hazard – Chelsea

Hazard er bankers på laget denne runden hvor han herjet med Cardiff. Belgieren gjorde som han ville og kjørte karusell med Cardiff-forsvaret og fikk seg ett hat-trick. Soleklar 10’er på børsen for belgieren.

Spiss: Joshua King – Bournemouth

Joshua King var lysende igjen for Bournemouth hvor han terroriserte Leicester med sin fart i bakrom. Endte med en scoring på straffe og en målgivende til Ryan Fraser sitt første mål. Brente en kjempesjanse i tillegg hvor han kunne blitt 2-målsscorer.

Høyreving: Andriy Yarmolenko – West Ham

West Ham trengte at noen sto frem mot Everton på Goodison Park, og det gjorde ukraineren. Viste frem hva han har inne med fantastiske dribleraid og noen perler av noen scoringer, særlig den første som han curlet i krysset med venstrefoten. Endte med 2 scoringer og var meget deltakende i at West Ham tok en etterlengtet seier.

Share