Torres matchvinner mot Villarreal

Villarreal vant sist kamp mot Atletico Madrid. Villarreal vant kampen da 0-1. Villarreal ligger som nummer seks på tabellen å ligger seks poeng foran Malaga som ligger på plassen bak. Villarreal har vært i svak form den siste tiden å står med 0-4-2 på de seks siste kampene. Atletico Madrid ligger som nummer tre på tabellen. Atletico Madrid har vært i god form den siste tiden å ligger som nummer to på formtabellen med 5-1-0 på de siste seks kampene i La Liga. Atletico Madrid har en spiss som har bøttet inn mål denne sesongen, og det er Antoine Griezmann som har vært den viktige brikken denne sesongen.

torresVillarreal har vært det førende laget mot Atletico Madrid i den første omgangen og hadde skapt flest sjanser i den første omgangen. Villarreal har slitt over lengre tid, men ga Atletico Madrid god motstand i den første omgangen. Villarreal og Atletico Madrid gikk til pause med 0-0. Atletico Madrid spilte en bedre andre omgang der de produserte litt mer fremover. Fernando Torres kom inn etter 62 minutter spill, og trengte vare 12 minutter på banen, før scoringen kom. 0-1 til Atletico Madrid signert Fernando Torres som dermed scoret sitt andre seriemål for Atletico denne sesongen. Atletico Madrid holdt kampen inn og holder lag som Valencia og Sevilla et godt stykke bak seg på tabellen.

Kampen endte med 0-1 seier til Atletico Madrid. Villarreal ligger som nummer seks på tabellen. Atletico Madrid ligger som nummer tre på tabellen og har tatt 75 poeng på de 34 serierundene.

Share