Torres ender sin måltørke i serien for Chelsea

Kampen starter med store sjanser til Chelsea mot Aston Villa. Etter 9 minutter kommer scoringen fra Daniel Sturridge som ikke har scoret siden 22. Desember 2011 i serien. 0-1 til Chelsea står seg også til pause.

Rett etter pause scores det nok en gang fra Chelsea, denne gang er det Branislav Ivanovic som scorer, og det står 0-2 til Chelsea, da tror alle at kampen skal være avgjort men etter 76 minutter så kommer comebacket til Aston Villa med ei scoring av James Collins. Etter 80 minutter scorer Lichaj sitt første mål for året, og gjør slik at det står 2-2 mellom lagene.

Som avsluttning på kampen kommer det nok en scoring av Ivanovic etter 83 minutter. Helt på tampen av kampen kommer den etterlengte scoringen til Fernando Torres, som setter ballen i mål. Det er hans tredje for sesongen, og han har ikke scoret mål siden kampen mot Swansea i serien.

Det ender tilslutt med 2-4 seier til Chelsea som er med å kjemper om topp fire i Premier League for å kvalifisere seg og plass til Champions League neste år.

Skrevet av Bjørn Ole Aae

Share