Tips til Fantasy Eliteserien – runde 23

Sesongen nærmer seg slutten, hvor det fortsatt er veldig mye å spille for både i topp og bunn. Rosenborg leder serien med 2 poeng over Brann etter en sen overtidsscoring mot Vålerenga, mens Lillestrøm nå ligger på nedrykksplass etter å ha blitt knust 3-0 av Start. Her kommer spilleranbefalinger foran den 23 serierunden i Fantasy Eliteserien.

GILLI ROLANTSSON, BRANN – EIERANDEL: 23,3%, PRIS: 7

Gilli Rolantsson har begynt poengplukkingen igjen etter en litt tung periode, fikk 6 og 12 poeng på de siste 2 kampene. Har spilt på kanten de siste 2 kampene og gjør fort det igjen hjemme mot bunnlaget Sandefjord hvor Brann er store favoritter. Prisen kan virke avskrekkende, men her forventes det målpoeng og rent bur. Fortjener kapteinsbindet foran denne runden.

TOKMAC NGUEN, STRØMSGODSET – EIERANDEL: 13,7%, PRIS: 7.4

Ett litt billigere alternativ på Godset-midtbanen enn Ulland-Andersen. Spiller på venstrekanten, men har også blitt brukt som indreløper tidligere. Fin poengsanking med 11, 7 og 10 de siste 3 kampene. Møter Molde på hjemmebane som har vært meget svake bakover. Bra valg for kaptein.

ISSAM JEBALI, ROSENBORG – EIERANDEL: 13,2%, PRIS: 8.6

Jebali har slått til fra start etter overgangen til Rosenborg, står med 2 mål og 1 assist på de siste 3 kampene. Nå som Bendtner er ute er Jebali ett meget godt alternativ hvis du vil ha en Rosenborg-spiller til en meget fin pris. Kamp i midtuka borte mot Celtic i Europa League kan dog føre til rullering på laget.

BÅRD FINNE, VÅLERENGA – EIERANDEL: 2,2%, PRIS: 6.8

Hvis du vil ha en ganske billig spiss er Finne ett bra valg, har sett meget frisk ut for Vålerenga selv om han har fått lite målpoeng i det siste. Skapte veldig mye mot Rosenborg sist, er også meget farlig på døball. Møter dog Odd i en vanskelig bortekamp, lettere kamp mot Start etter det.

 

Share