Tips til Eliteserien Fantasy – Runde 6

Vi har nå kommet helt til runde 6 i Eliteserien, hvor vi nå har fått ett bedre innblikk i hvordan lagene står. Likevel er det en del lag som er veldig ustabile og vanskelige å lese. Rosenborg leverte en svak forestilling borte mot Bodø/Glimt selv om de overbeviste mot Molde med en storseier, mens Godset plutselig er tilbake på vinnersporet igjen med en 3-0 seier over Odd. Nå venter nok en dobbelrunde hvor mange poeng kan hentes.

VITO WORMGOOR, BRANN – PRIS: 5.9, EIERANDEL: 27,5%

Man bør ha Brann-spillere til denne dobbeltrunden hvor de møter Stabæk og Ranheim, og Vito Wormgoor er ett godt valg. Midtstopperen tar som kjent straffer, og står med 2 mål i år. Er også meget farlig på offensiv døball. Får ofte bonuspoeng, fått 5 så langt. I ett solid Brann-forsvar som slipper til lite bakover er det gode muligheter for clean sheets.

GILBERT KOMSOON, BRANN – PRIS:  8.6, EIERANDEL: 19,5%

Velger nok en spiller fra Brann denne runden. Møter to lag i Stabæk og Ranheim som er svake defensivt og som Brann har gode muligheter til å score imot. Komsoon står med 0 mål og 0 assist så langt, men det er bare på grunn av uflaks. Han har kommet til store sjanser i nesten hver kamp og skaper mye på sin høyrekant med sine dribleferdigheter og fart. Tar også hjørnespark.

RUNDENS KAPTEIN: ALEXANDER SØDERLUND, ROSENBORG – PRIS: 11.4, EIERANDEL: 6,2%

Det så ut som endringen med Bendter ute til venstre og Søderlund på topp hadde endret RBK sin svake form etter storseieren mot Molde, men de sprudlet ikke mot Bodø/Glimt. Likevel scoret de og det var Søderlund som dukket opp og headet inn 1-0. Man forventer at RBK starter på samme måte til denne kampen mot et Start-lag man er store favoritter mot på hjemmebane. Forsvarsmessig ser de forferdelige svake ut etter 6-1 tapet mot Vålerenga samt 1-4 tap mot Sandefjord, rutinerte Simon Larsen er også ute med rødt kort. Søderlund kan være en fin differensial her mot Bendtner som ikke har briljert, i forhold til en Søderlund som er i spillehumør og løper på det meste. Komsoon og Skålevik som har dobbeltrunder er også fine alternativer som kaptein.

RUNDENS USIKRE: MOLDE-ANGRIPERE

Solskjær er kjent for sin rotering, noe som skaper mye hodebry for fantasy-managere. Man vil ha offensive spillere hos Molde, men det er ikke like lett å satse på en spiller. Unggutten Håland har imponert og skal etter Solskjær sine ord fortsette på topp. Mostrøm startet plutselig sist med Amang på den andre kanten, nyinnkjøpte Chukwu var ubrukt innbytter. Med så mange alternativer på topp er det sjelden spissene som starter spiller 90 min også. Utenom Håland kan det være lurt å se seg om etter andre offensive spillere enn hos Molde.

 

 

Share