Tippeligatips 21.Runde 2012

Vålerenga – Sandnes Ulf

Vålerenga tapte sitt på bortebane mot Molde, men har hatt en stigende form de siste ukene. Vålerenga har fått inn noen nye spillere, som skal score målene deres. Torgeir Børven er en av de.

Sandnes Ulf vant sist kamp på hjemmebane mot Sogndal. Sandnes Ulf vant kampen med 3-1. Sandnes Ulf ligger som nummer 13 i årets Tippeliga med 5 seire, 5 uavgjorte, 9 tap, de er et av to lag som bare har spilt 19 seriekamper.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med H. Tror Vålerenga vinner på hjemmebane. Stillingen blir 3-1 til Vålerenga.

Lillestrøm – Fredrikstad

Lillestrøm spilte uavgjort på bortebane mot Strømsgodset sist kamp, stillingen ble 3-3 mellom Strømsgodset og Fredrikstad. Lillestrøm har begynt å klatre mer på tabellen, og har fått mange gode signeringer som kan bidra med at de kommer enda høyere på tabellen.

Fredrikstad for sin del sliter med økonomien, de har mister Tarik Elyounossi og Etzaz Hussain. Samtidig var det meningen å få tak i Azar Karadas, som de ikke klarte å få inn, siden han gikk til Sogndal. Fredrikstad tapte sist kamp 1-3 på hjemmebane der Aalesund var for gode for de.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en H. Tror Lillestrøm vinner kampen 3-0 mot Fredrikstad.

Aalesund – Hønefoss

Aalesund imponerte på bortebane sist kamp da de slo Fredrikstad med 1-3. Det var Aalesund sin første seier på bortebane i årets Tippeliga. På hjemmebane har de vært ganske sterke i år, bare et tap og det var mot Molde.

Hønefoss gikk på en smell hjemme sist de. Hønefoss tapte for Tromsø, som vant kampen 0-1. Det var Tromsø sin første borteseier for året. Hønefoss ligger høyt oppe på tabellen, og har imponert i årets Tippeliga.

Mitt tips for kampen er at Aalesund går av med seieren. Tror Aalesund vinner kampen 2-0. Dette ender med en H.

Haugesund – Odd/Grenland

Haugesund vant den forrige kampen 4-1 mot Stabæk, etter at de har slitt den siste tiden. Nikola Djurdjic skal være i Helsingborg ut sesongen. Så Haugesund er litt avhengig av Alexander Søderlund.

Odd/Grenland vant mot Brann sist serierunde. Odd/Grenland gikk av med seieren med 1-0 på hjemmebane. Odd/Grenland var det beste laget og burde vunnet kampen mer enn 1-0. Frode Johnsen kan fort bli en sentral spiller for Odd/Grenland utover høsten.

Mitt tips for denne kampen er HU. Tror Haugesund vinner, men ville satt på en uavgjort ved siden av. Haugesund vinner enten 2-1 eller spiller 1-1 mot Odd/Grenland.

Sogndal – Strømsgodset

Sogndal tapte sist serierunde mot Sandnes Ulf på bortebane. Sogndal ligger nå på kvalikplass i Tippeligaen. Men Sogndal har fått inn en ny spiller og det er Azar Karadas, men de har også mistet keeperen sin Kenneth Udjus.

Strømsgodset har vært litt skuffende den siste tiden, og er forbigått av Molde. Strømsgodset sliter med å finne frem til god formen som de hadde tidligere i sesongen.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med UB. Tror det løsner for Strømsgodset. Kampen ender med enten 1-1 eller 1-2 til Strømsgodset.

Viking – Tromsø

Viking spilte på Lerkendal på søndagen, og da spilte de 1-1. Viking har 5-2-0 på de siste 7 kampene sine i Tippeligaen, og har vært kjempegode. Viking er nå nummer 5 i Tippeligaen.

Tromsø fikk sin første borteseier i sist runde av Tippeligaen. Tromsø har kommet seg den siste tiden og har heng oppover tabellen frem til en 4.plass.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en H. Viking vinner kampen tilslutt 2-0 mot Tromsø.

Brann – Molde

Brann imponerte ikke sist kamp borte mot Odd/Grenland, der de tapte fortjent 1-0. Brann har vært gode i mange kamper, men var skuffende sist helg.

Molde spilte bra de første 30 minuttene mot Vålerenga, og ledet 2-0 etter 12 minutter. Men Ole Gunnar Solskjær var ikke imponert over den siste timen til Molde mot Vålerenga.

Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å ende med en UB. Tror det kommer til å bli en fartsfylt kamp, med mange scoringer på Brann Stadion. Tror det ender med 2-2 eller 2-3 seier til Molde.

Stabæk – Rosenborg

Stabæk ble knust sist på bortebane mot Haugesund, da tapte de kampen tilslutt med 4-1. Rosenborg slo Stabæk tidligere i år på Lerkendal, da vant Rosenborg kampen 3-1. Men de imponerte ikke før helt på slutten av kampen.

Rosenborg for sin del mister Markus Henriksen til Nederlandsk fotball. Rosenborg scorte helt på slutten mot Viking å unngikk derfor tap nummer 2 i serien i år. Rosenborg står uten tap på bortebane.

Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å ende med en B. Rosenborg kommer til å ha god kontroll over kampen å vinne mot Stabæk. Tror Rosenborg går av med en seier på 0-4 mot Stabæk på Nadderud.

 

Share