Tabber ødela for Tromsø

Tromsø og Viking skulle møtes i andre serierunde av Tippeligaen 2015, og begge lag stod med null poeng foran dagens kamp. Begge lag var nok interessert i å få med seg poeng fra Stavanger, men det var tabber som skulle ødelegge for Tromsø.

Kampen åpner på verst tenkelige måte etter at 21 minutter er spilt i Stavanger når Magnar Ødegaard er uheldig. Magnar Ødegaard står ved stolpen til målet og prøver å klarere ballen, men han setter den heller i eget mål. Det står 1-0 til pause, og en tabbe fra Ødegaard setter sitt preg på omgangen. Uheldig for de unge fotballspilleren, og kommer nok til å ha dårlig samvittighet etter den.

veton berishaEtt minutt ut i andre omgang scorer Tromsø ved tidligere Rosenborg og Ranheim-spiller Gjermund Åsen. En flott scoring fra trønderen, som setter ballen i krysset! Etter 56 minutters spill kommer det enda en Tromsø-tabbe. Denne gangen er det keeper Benny Lekström som ikke holder fokus. Lekström skal skyte ut ballen, men klarer på et vis å servere den til Veton Berisha som dermed enkelt kan sette inn 2-1 til Viking.

Det siste målet mellom Viking og Tromsø kommer etter 76 minutters spill. Zymer Bytqi som kom til Viking i år, får ballen etter en corner. Han kan dermed sette ballen i mål.

Share