Swansea holder åttendeplassen i Premier League

Newcastle har skuffet stort etter at Alan Pardew gikk av som manager. Newcastle er det svakeste laget i Premier League for tiden å på de siste seks seriekampene står de med 0-0-6. Newcastle har kun scoret to seriemål på de siste seks seriekampene i Premier League. Newcastle ligger som nummer 14 på tabellen. Newcastle har fått med seg bra med poeng på hjemmebane denne sesongen, men det er vel så å si det. Swansea står med 2-1-1 på de siste fire seierkampene. Swansea har vært gode denne sesongen å ligger som nummer åtte på tabellen. Swansea har klart å kommet seg i bedre form på bortebane i løpet av sesongen.

swanseaJevnspilt start på kampen mellom Newcastle og Swansea. Men det første skikkelige skuddet på mål i kampen ender i mål. Newcastle scorer på sin første store sjanse i kampen. Ayoze Perez er målscorer etter 20 minutter spill for Newcastle med sitt sjette seriemål for sesongen. 1-0 til Newcastle. Swansea gir seg ikke i den første omgangen å sørger for at det står 1-1 etter to minutter på overtid. Nélson Oliveira er målscorer for Swansea. Newcastle og Swansea går til pause med 1-1. Swansea får en god start på den andre omgangen der de går opp til en 1-2 ledelse allerede etter 49 minutter spill. Gylfi Sigurdsson setter ballen i mål for Swansea. Swansea fortsetter videre å imponere, tjue minutter før slutt kommer også 1-3 scoringen til Swansea. Denne gangen er det Jack Cork som er målscorer for Swansea. Siem de Jong sørget for at det blir spenning i kampen igjen etter 87 minutter spill da Newcastle får 2-3 scoringen sin.

Kampen endte med 2-3 seier til Swansea som tok en sterk borteseier mot Newcastle som er i fryktelig dårlig form. Newcastle ligger som nummer 14 på tabellen, mens Swansea ligger på åttendeplass på tabellen med 50 poeng så langt denne sesongen.

Share