Suarez og Messi sørget for seier

Barcelona vant sist oppgjør mot Valencia. Barcelona klarte ikke avgjøre kampen før det var fire minutter på overtid i den andre omgangen. Barcelona leder La Liga foran Real Madrid. Barcelona leder bare med to poeng på Real Madrid. Barcelona har tapt to kamper tidligere hjemme denne sesongen mot lag som Malaga og Celta de Vigo. Begge de to kampene har de tapt 0-1. Valencia tok en grei seier mot Levante på mandag da de vant 3-0. Valencia ligger som nummer fire på tabellen, bare et poeng bak Atletico Madrid som ligger som nummer tre på tabellen. Valencia står med 3-3-0 på de siste seks seriekampene og er et tøft lag å slå denne sesongen. Valencia ligger som nummer fire på bortetabellen også. Valencia har bare tapt 3 av 15 bortekamper denne sesongen.

lionel messiBarcelona får en kjempestart på kampen og ballen ligger allerede i mål etter 55 sekunder spilt. Luis Suarez setter ballen i mål for Barcelona. 1-0 til Barcelona før minuttet er spilt. Etter scoringer har Valencia kjørt på i kampen. Etter 10 minutter før Valencia straffe som Daniel Parejo bommer på. Valencia har gode muligheter der de treffer stolpen og rett utenfor målet til Barcelona. Barcelona går til pause med 1-0 ledelse over Valencia, etter at Valencia har vært det beste laget i den første omgangen. Lionel Messi prøver seg på et frispark etter 63 minutter spill som han setter i tverrligger, Barcelona nærme en 2-0 ledelse der. Valencia hadde gode målsjanser i den andre omgangen også, men helt på tampen av kampen satte Lionel Messi inn 2-0 scoringen til Valencia da han kom helt alene med keeper. Lionel Messi sitt 35. Seriemål denne sesongen.

Kampen endte med 2-0 seier til Barcelona. Barcelona topper fremdeles La Liga, nå ligger de fem poeng foran Real Madrid som har en kamp mindre spilt. Valencia ligger som nummer fire på tabellen.

Share