Stuttgart snudde kampen mot Frankfurt

Stuttgart tok en god seier i sist kamp mot Frankfurt, da de vant 4-5 på bortebane. Martin Harnik og Christian Gentner scoret to scoringer hver den kampen. Stuttgart ligger nederst i Bundesligaen og har bare fire seire denne sesongen. De har bare en seier på hjemmebane, og de står med seks seriemål på hjemmebane på tolv seriekamper på hjemmebane.

stuttgartFrankfurt tok en storseier sist kamp og Alexander Meier har vært den viktigste spilleren for Frankfurt denne sesongen, han står med hele 19 seriemål denne sesongen. Frankfurt har scoret hele 48 seriemål denne sesongen og har scoret tredje mest mål i år i Bundesligaen. Men de har også sluppet inn hele 49 seriemål denne sesongen. Frankfurt er veldig ustabil på bortebane denne sesongen.

Frankfurt har vært best i den første omgangen mot Stuttgart. Stuttgart har ikke hatt et skikkelig skudd på mål denne første omgangen. Stuttgart og Frankfurt gikk til pause med 0-0. Frankfurt starter godt i den andre omgangen å tar ledelsen allerede seks minutter ut i den andre omgangen. Haris Seferovic ordner dermed 0-1 til Frankfurt. Stuttgart kom seg inn i kampen igjen etter den scoringen og Daniel Ginczek sørget for 1-1 og 2-1 etter 63 og 66 minutter spill av kampen. Kvarter senere satte Alexandru Maxim inn 3-1 scoringen til Stuttgart.

Kampen endte med 3-1 seier til Stuttgart som tok en livsviktig seier for å berge seg i årets Bundesligasesong. Stuttgart ligger som nummer 18 på tabellen, mens Frankfurt ligger som nummer 8 på tabellen.

Share