Strømsgodset fikk det vanskelig mot Mjøndalen

Etter at Mjøndalen fikk en pangstart i første runde av Tippeligaen 2015 var det klart for å møte rivalen Strømsgodset i Drammen. Det skulle ikke bli en enkel oppgave for Strømsgodset å slå den nyopprykkede Mjøndalen som kjempet til siste slutt. Vi tippet Mjøndalen på en 16. plass i år, men klubben har så langt overrasket.

midtgardenMjøndalen skulle få en fantastisk start på kampen mot erkerivalene Strømsgodset, for etter bare åtte minutter finner Erik Midtgarden nettmaskene. Målet kommer etter et frispark, hvor Midtgarden til slutt får balllen.  Morten Sundli kan notere seg for en assist.

Mounir Hamoud utligner etter 31 minutter, som header ballen i mål. Det blir ikke flere mål mellom Strømsgodset og Mjøndalen, og det er nok helst Mjøndalen som er fornøyd med et 1-1 resultat. Mjøndalen kjempet hardt, og fortjente å få med seg ett poeng fra Drammen etter denne innsatsen.

Det blir spennende å følge med videre på Mjøndalen, og om de opprettholder den gode formen de er inne i. De neste to kampene til Mjøndalen er mot Start og Odd. Laget kan nok sanke poeng mot Start, men kan få det tøft mot Odd. Strømsgodset har på sin side Rosenborg borte i neste runde, og Sandefjord runden etter.

Share