Stoke snudde kampen og slo Southampton

Stoke ligger som nummer 10 på tabellen og har mange målscorer på rundt 6-8 seriemål denne sesongen. De mangler den skikkelige spissen som kan banke inn over 10 mål og gjerne opp mot 15 seriemål på en sesong. Stoke er i forferdelig form for tiden å står med 0-1-3 på de siste fire kampene i Premier League. Southampton har kjempet lenge høyt oppe på tabellen, men må finne seg til rette med å kjempe med Liverpool og Tottenham på tabellen. Southampton står med 3-1-2 på de siste seks seriekampene i Premier League. Graziano Pelle scoret et viktig mål for Southampton sist og kom endelig på scoringslisten igjen. Han står nå med 9 seriemål for Southampton denne sesongen.

stokeSouthampton har vært best i starten av kampen mot Stoke og har vært det laget som har skapt mest farligheter fremover på banen. Southampton tar ledelsen etter 22 minutter spill. Morgan Schneiderlin scorer dermed sitt fjerde seriemål denne sesongen og Southampton leder kampen med 0-1 etter 22 minutter spill. Southampton går til pause med 0-1 ledelse mot Stoke. Stoke får en god start på den andre omgangen. Mame Biram Diouf setter dermed inn sitt niende seriemål for sesongen for Stoke. Seks minutter før slutt kom avgjørelsen i kampen. Charlie Adam satte inn 2-1 scoringen til Stoke.

Kampen endte med 2-1 seier til Stoke. Stoke ligger som nummer ni på tabellen og ligger bare et poeng bak Swansea på tabellen. Southampton blir liggende på sjetteplassen i Premier League.

Share