Stabæk med sterk borteseier mot Lillestrøm

Stabæk måtte ikke reise så langt for den fjerde runden av Tippeligaen 2015. Lillestrøm stod med to poeng før kampen, mens Stabæk hadde fire. Det var store muligheter til å klatre på tabellen for begge lag med seier.

15 minutter er spilt når Adama Diomande setter ballen i mål for Stabæk. Diomande blir avvinket for offside, og målet blir annullert. Stabæk er best i de første 15-20 minuttene, mens Lillestrøm tar over mot slutten av omgangen.

Det er likevel rett før pause at scoringene i kampen kommer. Først er det Ernest Asante som får ballen fra Birger Meling og setter den i mål. Like etterpå er det Kamal Issah sin tur å score mål. Målgivende er det Ernest Asante som står bak. Alt dette skjer i løpet av det 45. minutt av kampen, og Stabæk leder plutselig 0-2 på Åråsen!

I andre omgang sliter Lillestrøm med å komme til muligheter, og Stabæk gjør alt for at det skal bli vanskelig for dem. Mot slutten av kampen er det mer sannsynlig at Stabæk øker ledelsen enn at Lillestrøm reduserer. Det ender 0-2 på Åråsen, og Stabæk kan reise hjem til Bærum med tre poeng i sekken.

stabæk

Share