Southampton har lånt Fulham-keeperen

Maarten Stekelenburg er klar for Southampton. Stekelenburg skal være keeperen som tar plassen i målet til Southampton for en skadet Fraser Forster. Stekelenburg vil være på lån fra Fulham til Southampton ut sesongen.

maarten stekelenburgMaarten Stekelenburg startte karrieren i Ajax der han var i mange sesonger. Han startet karrieren i 2002 der var han helt til 2011 sesongen. Stekelenburg fikk 191 seriekamper for Ajax. Stekelenburg fikk også sin debut på landslaget i 2o04 sesongen. Etter Ajax dro han til Italia for å prøve lykken i hovedstaden nemlig Roma, der han var i to sesonger. I Roma fikk han spille 48 seriekamper. Etter de to sesongene prøvde han seg i Fulham der han fikk spiller 19 seriekamper, men neste sesong ble han utlånt til Monaco der han satt for det meste på benken. Men han fikk en kamp for Monaco.

Stekelenburg har så langt i karrieren klart å fått 54 landskamper for Nederland. Stekelenburg er en keeper med rikelig med erfaring og han er 32 år gammel og har mange gode sesonger igjen på toppnivå.

Share