Sensasjonell seier til Wigan

Arsenal hadde fått en luke på den tredjeplassen de hadde. Tottenham og Newcastle ligger 5 poeng bak, mens Chelsea ligger 7 poeng bak Arsenal. Arsenal kunne tenke seg å vinne kampen slik at det nesten var 100 % sikkert at de tok tredjeplassen i årets Premier League og gå direkte til Champions League neste år. Wigan for sin del har vært god i den siste tiden, de holdt på å slo Chelsea på bortebane, de klarte å slå Manchester United på hjemmebane, og de slo Liverpool på bortebane.

Arsenal åpner kampen med mange gode sjanser, men plutselig så kommer Wigan fremover og kontrer inn 0-1 etter bare 7 minutter spill med Franco di Santo som scorer sitt femte seriemål for året. Bare et minutt senere kommer 0-2 til Wigan med Jordi Gomez. Etter sjokket kommer Arsenal seg litt mer inn i kampen og har mange gode sjanser, etter 21 minutter scorer Thomas Vermalen som gjør 1-2. En første omgang som hadde mye fart og mye spenning i seg. Det stod 1-2 til pause til Wigan.

Etter pause er det også mange store sjanser, de fleste går til Arsenal som styrer kampen, men Wigan jobber hardt for å holde 1-2 mot Arsenal. Men Wigan er utrolig skummel på kontringer.

Arsenal klarer ikke å få inn et mål til og det ender med 1-2 seier til Wigan som sensasjonelt vinner mot Arsenal på bortebane. Robin van Persie er så sint at han nekter å ta Caldwell i hånden, dårlig oppførsel av Robin van Persie.

Share