Seieren glapp for Espanyol

Levante sliter langt nede på tabellen å fikk en tøff kamp sist da de møte Valencia på bortebane. Levante har tapt de siste to seriekampene i La Liga å ligger for øyeblikket som nummer 18 på tabellen. Levante er det laget i årets La Liga sesong som har sluppet inn nest mest mål på 31 serierunder, de har 58 innslupne mål. Espanyol ligger som nummer åtte på tabellen og har tatt rikelig med poeng den siste tiden i La Liga. Espanyol slo Levante sist kamp på hjemmebane, da endte kampen med 2-1 seier til Espanyol. Espanyol har vært gode på hjemmebane denne sesongen og har kun tapt tre kamper på hjemmebane denne sesongen. Espanyol sin form den siste tiden er god å de står med fem kamper uten tap i La Liga. Fasiten viser 2-3-0 på de siste fem.

espanyolLevante startet kampen best med å ha noen avslutninger, men det var Espanyol som tok ledelsen etter sin første skikkelige sjanse. Lucas Iglesias sørget for 0-1 til Espanyol. Levante svarte Espanyol med en gang å sørget for 1-1 bare tre minutter senere. Simao var målscorer for Levante. Rett før pause sørget Espanyol for ledelse igjen i kampen. Felipe Caicedo scoret rett før pause. Espanyol gikk til pause med 1-2 ledelse over Levante. Espanyol produserte mest gjennom hele kampen, men Levante var effektive på hjemmebane og helt på tampen av kampen kom scoringen til Levante. Victor Castano ordnet 2-2 etter 87 minutter spill.

Kampen endte med 2-2 mellom Levante og Espanyol. Levante ligger som nummer 16 på tabellen. Espanyol ligger som nummer åtte på tabellen. Espanyol ligger bare fire poeng bak Malaga som har en kamp mindre spilt enn Espanyol.

Share