Sandefjord Fotball: De mest lovende spillerne i 2023

Sandefjord Fotball er en norsk fotballklubb som spiller i Eliteserien 2023. Klubben ble stiftet i 1998 ved en sammenslåing mellom de lokale klubbene Sandefjord Ballklubb og IL Runar. Klubben har som mål å etablere seg på et varig høyere nivå i norsk fotball. Blant spillerne i Sandefjord Fotball finnes det flere unge talenter som har vist seg frem i Eliteserien.

Her er noen av de mest lovende fotballspillerne i klubben:

Danilo Andres Al-Saed

Danilo Andres Al-Saed er en 20 år gammel angrepsspiller som har scoret tre mål på ni kamper i Eliteserien 2023. Han kom til Sandefjord fra Lillestrøm før sesongen og har imponert med sin fart, teknikk og avslutningsevner.

Vetle Walle Egeli

Vetle Walle Egeli er en 18 år gammel midtbanespiller som har signert en kontrakt med Sandefjord ut 2026. Han har vært en del av Sandefjord siden 2019 og har fått flere innhopp på A-laget denne sesongen. Han er en kreativ og ballsikker spiller som kan spille både sentralt og på kant. Han har spilt for Norge U17, U18 og U19. En lovende spiller som vi kan forvente mye av framover.

Foto: Sandefjord Fotball

Jesper Taaje

Jesper Taaje er en 25 år gammel forsvarsspiller som har vært fast på laget siden han debuterte i Eliteserien i 2022. Han er en sterk og god spiller i dueller og spiller på stopperplass, men kan også kan bidra med mål. Han scoret sitt første eliteseriemål mot Lillestrøm 21. mai 2022 og har etter dette scoret to mål til i Eliteserien.

Jesper Taje har tidligere spilt for Hallingdal, Kjelsås, HamKam og KFUM før han endte opp i Sandefjord Fotball.

Youssef Chaib

Youssef Chaib er en 26 år gammel angrepsspiller som har scoret ett mål på seks kamper i Eliteserien 2023. Han kom til Sandefjord fra Strømmen før 2023-sesongen og har vist seg frem med sin hurtighet, pasningskvalitet og skuddfot1.

Disse tre spillerne er bare noen av de mange talentene som Sandefjord Fotball har i stallen sin. Klubben satser på å utvikle egne spillere og gi dem sjansen på høyeste nivå. Med hardt arbeid og god veiledning kan disse spillerne bli fremtidige stjerner i norsk fotball.

Share