Sampdoria skuffet nok en gang

Sampdoria kjemper høyt oppe på tabellen, men ligger som nummer seks på tabellen etter uavgjortkampen mot AC Milan. Sampdoria har vært i god form den siste tiden, men på de siste to kampene står de med 0-1-1. Sampdoria har vært gode på hjemmebane denne sesongen og har ikke tapt en kamp på hjemmebane denne sesongen. Sampdoria står med 7-7-0 på hjemmebane denne sesongen. Cesena ligger som nummer 18 på tabellen. Cesena har tatt lite poeng over lengre tid, og har spilt mange uavgjortkamper. Cesena sliter på bortebane og står kun med en borteseier denne sesongen.

sampdoriaSampdoria var det førende laget mot Cesena og var det laget som hadde flest sjanser offensivt i kampen, men uansett så kom det ingen scoringer i den første omgangen. Sampdoria og Cesena gikk til pause med 0-0. I den andre omgangen var det ikke akkurat noen bedring. Sampdoria hadde de fleste sjansene, men klarte ikke å sette de, mens Cesena vil nok være fornøyd å komme fra denne kampen med et poeng.

Kampen endte med 0-0 mellom Sampdoria og Cesena. Sampdoria ligger som nummer fem på tabellen etter poeng hjemmet. Cesena for sin del ligger som nummer 18 på tabellen, men de har hele seks poeng opp til sikker grunn.

Share