Samir Nasri sikrer seier for Manchester City

Samir Nasri sikrer årets første seier for Manchester City. Jack Rodwell fikk sin debut for Manchester City.

Manchester City startet kampen klart best, og hadde mange gode sjanser til å score et tidlig mål. Sergio Aguero ble skadet tidlig i kampen etter allerede 8 minutter, han måte ut på båre og inn for Sergio Aguero kom Edin Dzeko. Carlos Tevez ble felt innenfor 16-meteren og fikk straffe, den bommet David Silva på. Men senere utover i omgangen kom scoringen til Manchester City med Carlos Tevez. 1-0 stod seg også til pause for Manchester City.

Andre omgangen var det Southampton som sjokkerte. Rickie Lambert sjokkerte først med å sette inn 1-1. Steven Davis satte inn 1-2 etter 68 minutter, og da bestemte Roberto Mancini seg for å hive innpå Mario Balotelli. Mario Balotelli kom innpå for David Silva som hadde hatt en litt dårlig kamp. Edin Dzeko setter inn 2-2 med en gang Mario Balotelli kommer inn, så begynner det å bølge frem å tilbake, først en kjempesjanse av Southampton, så en kjempesjanse til Mario Balotelli og Manchester City. Avgjørelsen kommer etter 80 minutter da Samir Nasri setter ballen i mål og gjør slik at det blir 3-2 mellom Manchester City og Southampton.

Kampen ender med 3-2 seier til Manchester City. Kampen hadde det meste, men Southampton skal ha mye av æren for at det ble en så bra kamp. Southampton ga seg ikke, og imponerte denne kampen.

Share