Salah fortsetter den gode formen i Fiorentina

Fiorentina ligger som nummer seks i Serie A så langt denne sesongen. Fiorentina har en variabel form, men er nummer fem på formtabellen på de siste seks kampene med 3-2-1. Sampdoria står med fire strake seire i Serie A den siste tiden å ligger helt oppe på en fjerdeplass i Serie A denne sesongen. Sampdoria vant den forrige kampen tidligere denne sesongen mot Fiorentina da de slo de 3-1 på hjemmebane.

salahFiorentina startet kampen soleklart best mot Sampdoria og skapte gode sjanser fremover i den første omgangen, men det stod 0-0 til pause mellom Fiorentina og Sampdoria. I den andre omgangen begynte det å stemme mer for Fiorentina fremover, bare et kvarter ut i den andre omgangen kom 1-0 scoringen til Fiorentina. Alessandro Diamanti scoret dermed sitt andre seriemål for Fiorentina. Mohamed Salah har vært en spiller som har hatt suksess etter at han gikk gå på lån til Fiorentina og nok en gang så visste han at han er rett mann. Sørget for 2-0 til Fiorentina etter 64 minutter spill og scoret med det sitt fjerde seriemål for Fiorentina denne sesongen.

Kampen endte med 2-0 seier til Fiorentina. Fiorentina ligger som nummer fire på tabellen, og gikk dermed forbi Sampdoria på tabellen som nå ligger som nummer fem.

Share