Rosenborg cruiser videre

Rosenborg stod med 12-1 i målforskjell før kampen mot Viking, og laget har dermed bøttet inn mål i årets Tippeliga. Rosenborg stod med sju poeng før møtet med Viking, mens rogalendingene hadde tre poeng. Ingen sterk start av Kjell Jonevret og hans menn i Viking.

søderlundDe første 15-20 minuttene er det ikke så mye som skjer i Stavanger, og den første muligheten kommer ikke før etter 18 minutters spill. Tobias Mikkelsen setter ballen i stolpen, og det er nære at Rosenborg setter inn det første målet. Rosenborg er igjen frampå når 32 minutter er spilt, og denne gangen setter Alexander Søderlund ballen i mål. Søderlund står nå med fem mål i Tippeligaen, og topper toppscorerlisten foran Ola Kamara før de andre lagene har spilt sine kamper.

Det er en skuffende førsteomgang av Viking, som må gå av banen uten en eneste sjanse. Det står 0-1 til Rosenborg når lagene går til pause.

Andreomgang starter friskt, og Tobias Mikkelsen treffer denne gangen mellom stolpene og ikke i stolpen som han gjorde i førsteomgang.

Etter 77 minutter får Viking sin utligning med Suleiman Abdullahi, men til liten nytte. For når 82 og 86 minutter er spilt scorer innbytter Liam Henderson like gjerne to mål og øker ledelsen til 1-4. Henderson kom inn etter 80 minutters spill, og gjør dermed et meget godt innhopp for trønderne.

Det ender 1-4 til Rosenborg på Viking stadion. Ingen god kamp av mannskapet til Kjell Jonevret.

Share