Ronaldo med scoring, assister og straffebom mot Malaga

Real Madrid tok en hårfin seier sist de møte Malaga, da vant Real Madrid kampen 1-2. Real Madrid ligger som nummer to på tabellen, bare to poeng bak Barcelona som leder La Liga. Real Madrid har imponert de siste kampene og har vunnet 9-1 hjemme mot Granada, 0-2 borte mot Rayo Vallecano og slo sist Eibar 3-0 på hjemmebane. Real Madrid har scoret 14 seriemål på de siste tre seriekampene i La Liga. Cristiano Ronaldo er fremdeles toppscorer i ligaen og for klubben med 38 seriemål denne sesongen, bare åtte mål fra sin beste sesong da han scoret hele 46 seriemål i La Liga. Malaga holdt Atletico Madrid til uavgjort sist kamp da de spilte 2-2. Malaga ligger som nummer syv på tabellen, og har fem poeng ned til Espanyol og har fem poeng opp til Villarreal som ligger på sjetteplass i La Liga denne sesongen. Malaga står med 0-2-2 på de siste fire seriekampene i La Liga.

cristiano ronaldoReal Madrid var det beste laget i den første omgangen, og etter 24 minutter spill tok Cristiano Ronaldo et frispark som Sergio Ramos fikk i mål fra kort hold. Reprisen viser at Ramos er i offside men målet står. 1-0 til Real Madrid står seg også til pause mot Malaga. James Rodriguez blir felt i den andre omgangen etter 66 minutter og Real Madrid får straffe. Cristiano Ronaldo klarer å sette den i stolpen og det står fortsatt 1-0 til Real Madrid, men to minutter senere sender Cristiano Ronaldo ballen til James Rodriguez som sender ballen i mål til 2-0 til Real Madrid. Juanmi scorer for Malaga rett etterpå å sender ballen i mål slik det står 2-1 etter 71 minutter spill. Helt på tampen av kampen får Cristiano Ronaldo scoringen sin. 3-1 scoringen er signert Cristiano Ronaldo som kan trille ballen i mål. Cristiano Ronaldo noterte seg for sitt 39. Seriemål for sesongen.

Kampen endte med 3-1 seier til Real Madrid. Real Madrid ligger fremdeles som nummer to på tabellen, to poeng bak Barcelona på tabellen. Malaga for sin del ligger som nummer syv på tabellen.

Share