Rodriguez med to scoringer da Wolfsburg vant

Wolfsburg banket Stuttgart sist kamp. Kevin De Bruyne spilte en sterk kamp mot Stuttgart der han scoret et mål og sørget for to målgivende pasninger. Wolfsburg ligger som nummer to på tabellen. Wolfsburg ligger ti poeng bak Bayern München. Wolfsburg står med 4-1-1 på de siste seks kampene og har vært god gjennom hele sesongen. Stuttgart tok en viktig seier sist runde. Stuttgart har vært skrekkelig dårlig på hjemmebane denne sesongen, og har scoret lite hjemme, mens på bortebane har de scoret bra med mål og de har tatt bra med poeng på bortebane.

ricardo rodriguezWolfsburg startet kampen best og fikk inn 1-0 helt i slutten på den første omgangen. Ricardo Rodriguez satte ballen i mål fra straffemerket. Men bare tre minutter senere kom scoringen til Stuttgart som har vært på høyde med Wolfsburg i denne første omgangen. Martin Harnik ordnet dermed 1-1 mellom lagene. Wolfsburg og Stuttgart går til pause med 1-1. Wolfsburg går nok en gang opp i ledelsen i kampen da de setter inn 2-1 etter 65 minutter spill, nok en gang er det Ricardo Rodriguez som er målscorer for Wolfsburg. Wolfsburg gir seg ikke og etter 76 minutter spill kommer også 3-1 scoringen til Wolfsburg, denne ganger er det Andre Schürrle som er målscorer for Wolfsburg. Wolfsburg hadde gode sjanser i slutten på kampen. Mohammed Abdellaoue var ikke med i troppen for Stutgart mot Wolfsburg.

Kampen endte tilslutt med 3-1 seier til Wolfsburg. Wolfsburg ligger som nummer to på tabellen, bare syv poeng bak Bayern München som har en kamp mindre spilt. Stuttgart ligger helt sist på tabellen etter tapet med 23 poeng så langt denne sesongen.

Share