Real Madrid svarte Barcelona med å utklasse Real Zaragoza

Fire forskjellige målscorere sørget for storseier for Real Madrid mot Real Zaragoza.

Real Madrid åpnet kampen best mot Real Zaragoza. Men Real Zaragoza var ikke redd for å prøve seg fremover. Ballinnehavet mellom lagene var ganske likt i kampen. Men etter 23 minutter kom den første scoringen i kampen med Gonzalo Higuain som setter inn 1-0 for Real Madrid. Bare to minutter senere kommer det nok en scoring fra Real Madrid denne gangen var det Angel di Maria som satte ballen i mål. 2-0 stod seg også til pause for Real Madrid sin del.

I den andre omgangen holdt Real Zaragoza i ballen og ville utfordre Real Madrid, men Real Madrid var det beste laget i hele kampen. Men Real Madrid måtte vente helt til det hadde gått 89 minutter før 3-0 målet kom. Denne gangen var det Michael Essien som satte ballen i mål for Real Madrid. 2 minutter på overtid kom 4-0 scoringen også til Real Madrid med Luka Modric. Dette var Michael Essien og Luka Modric sitt første mål i serien for Real Madrid.

Kampen endte med 4-0 seier til Real Madrid som klatret forbi Malaga på tabellen. Real Madrid ligger 8 poeng bak Barcelona som leder årets La Liga. Lionel Messi scorte ikke for Barcelona tidligere i kveld, Cristiano Ronaldo scorte ikke for Real Madrid. Kan Falcao sette inn scoringer mot Valencia i kveld å nærme seg mer Cristiano Ronaldo og Lionel Messi om toppscorertittelen i La Liga.

Share