Real Madrid med en grei seier

Real Madrid slo Almeria sist kamp hele 4-1. Real Madrid står med 99 seriemål denne sesongen, og mål nummer 100 i La Liga kommer fort denne kampen. Real Madrid står med fem seire på rad i La Liga. Real Madrid ligger som nummer to på tabellen, bare to poeng bak Barcelona. Almeria har begynt å tatt litt poeng den siste tiden å står med 2-0-1 på de siste tre seriekampene i La Liga. Almeria ligger som nummer 17 på tabellen og har bare to poeng ned til nedrykksstreken. Almeria har bare scoret 14 seriemål på bortebane denne sesongen.

real madridReal Madrid imponerte ikke så voldsomt i den første omgangen mot Almeria, og skapte ikke mye farligheter fremover på banen. Måtte vente helt til det 44 minutt før Real Madrid scoret det første målet i kampen. James Rodriguez var målscorer og sørget for at Real Madrid gikk til pause med en 1-0 ledelse mot Almeria. Det tok ikke mange minuttene i den andre omgangen før mål nummer to kom. Mauro dos Santos satte ballen i eget mål og dermed ledet Real Madrid 2-0 før 50 minutter var spilt av kampen. Cristiano Ronaldo spilte ikke noen god kamp å fikk sine sjanser fremover på banen, men misbrukte de til det fulle. Alvaro Arbeloa sørget for at Real Madrid tok en 3-0 ledelse etter 84 minutter spill. Martin Ødegaard satt på benken hele kampen for Real Madrid, og var det nærmeste man kom å bli byttet inn, da han var i oppvarming.

Kampen endte med 3-0 seier til Real Madrid. Real Madrid har dermed scoret over 100 mål denne sesongen. Real Madrid ligger som nummer to på tabellen, to poeng bak Barcelona som fremdeles leder La Liga. Almeria sliter langt nede på tabellen, og ligger for øyeblikket som nummer 17 på tabellen.

Share