Ramsey sørget for Arsenal jubel

Burnley sliter langt nede på tabellen og ligger for øyeblikket som nummer 19 på tabellen. Burnley har ikke scoret et seriemål på de to siste seriekampene i Premier League. Etter seieren mot Manchester City har det ikke godt ikke bra for Burnley som står med 0-1-1 på de to kampene etter kampen mot City. Arsenal for sin del er i kjempegod form. Arsenal slo Liverpool sist kamp 4-1 og det kunne fort ha blitt mye mer for Arsenal mot Liverpool. Arsenal ligger foreløpig som nummer to på tabellen, syv poeng bak Chelsea som har en kamp mindre spilt.

aaron ramseyArsenal tar ledelsen etter 12 minutter spill av kampen da Aaron Ramsey ordner 0-1. Dette var Ramsey sitt femte seriemål for sesongen. Arsenal har produsert mest i den første omgangen, men Burnley er fullt med i kampen mot Arsenal. Arsenal gikk til pause med 0-1 ledelse over Burnley. I den andre omgangen ble det mer taktisk preg over kampen, men Arsenal produserte bra med sjanser i den andre omgangen også. Arsenal unngikk en glipp sånn som City gjorde mot Burnley å dro hjem seieren tilslutt.

Kampen endte med 0-1 seier til Arsenal. Burnley ligger som nummer 19 på tabellen, mens Arsenal ligger som nummer to på tabellen, bare fire poeng bak Chelsea. Men Arsenal har spilt to kamper mer enn Chelsea.

Share