QPR med sin andre seier på bortebane denne sesongen

West Bromwich har en liten luke til de lagene som sliter helt i bunnen på tabellen. West Bromwich ligger for øyeblikket som nummer 14 på tabellen. West Bromwich har tatt en del poeng på de siste seks kampene å står med 3-1-2 på de seks siste. QPR vant sist gang lagene møte i Premier League, da endte kampen med 3-2 seier til QPR der Charlie Austin scoret alle målene til QPR. QPR er et dårlig lag på formtabellen, å står med fem strake nederlag i Premier League. QPR er soleklart det svakeste bortelaget denne sesongen, med kun en seier på 14 bortekamper i Premier League.

qprWest Bromwich har produsert lite målsjanser som har gått på mål i starten av kampen, mens QPR for sin del har klart å produsert skudd på mål og scoring på bortebane. Eduardo Vargas satte ballen i mål etter 15 minutter spill og QPR leder dermed 0-1 på bortebane. QPR fortsetter å dominere videre i den første omgangen og Charlie Austin ordner 0-2 etter 37 minutter spill, men de gir seg ikke der, og etter 43 minutter kommer 0-3 scoringen også. Bobby Zamora ordner dermed 0-3 til QPR noe som også står til pause. West Bromwich fikk inn 1-3 ved Victor Anichebe etter 58 minutter spill. Youssuf Mulumbu fikk direkte rødt kort fem minutter før slutt. Mens Joey Barton sørget for at West Bromwich ble ydmyket til det fulle med å score 1-4 målet fem minutter på overtid.

Kampen endte med 1-4 seier til QPR. West Bromwich ligger som nummer 14 på tabellen, mens QPR går opp en plass på tabellen å ligger for øyeblikket som nummer 18 på tabellen.

Share