Premier Leaguetips 9. Serierunde 2018/19

Chelsea – Manchester United Lørdag 20. Oktober Klokka 13.30

Chelsea har hatt en sterk sesongåpning denne sesongen og står med 6-2-0 på de åtte første seriekampene. Chelsea har også vært sterke hjemme denne sesongen der de står med 3-1-0. Den eneste kampen de har avgitt poeng i på hjemmebane er mot Liverpool, en kamp som endte med 1-1. Chelsea ligger som nummer to på tabellen, og er bak Manchester City på tabellen med kun målforskjell. Eden Hazard er toppscorer for Chelsea og i Premier League denne sesongen med syv seriemål.

Manchester United har vært det skuffende laget i årets sesong av topplagene. De ligger som nummer åtte på tabellen, men de har syv poeng opp til Manchester City, Chelsea og Liverpool som står med 20 poeng av 24 mulige. Manchester United står med 4-1-3 på de åtte første seriekampene. De har også en negativ målforskjell etter åtte serierunder med 13-14. Manchester United har 2-0-2 på bortebane. De har så langt tapt mot Brighton 2-3 og West Ham 1-3 på bortebane. Romelu Lukaku er toppscorer for Manchester United med fire seriemål denne sesongen.

Manchester United har ikke vunnet på Stamford Bridge siden 2012. Chelsea har en sterk seiersrekke i serien mot Manchester United på hjemmebane og står med 4-1-0. Chelsea har ikke tapt de siste ni kampene mot Manchester United på Stamford Bridge. Statistikken de siste ni kampene på Stamford Bridge er 7-2-0.

Vi tror at dette blir en tøff kamp for Jose Mourinho og Manchester United. Chelsea kommer til å kjøre på mot Manchester United å vinne kampen. Her går vi for en 2-1 seier til Chelsea. Her setter vi HU.

West Ham – Tottenham Lørdag 20. Oktober Klokka 16.00

West Ham ligger som nummer 15 på tabellen og hadde fire strake tap etter fire serierunder. På de siste fire seriekampene har de 2-1-1. De har da slått Manchester United på hjemmebane, og spilt uavgjort mot Chelsea. West Ham står med 1-1-2 på de fire seriekampene de har spilt hjemme denne sesongen. Marko Arnautovic er toppscorer for West Ham med fire seriemål denne sesongen og har scoret halvparten av West Ham sine mål denne sesongen.

Tottenham har vært sterke på bortebane denne sesongen og står med 4-0-1 på bortebane og leder bortetabellen. Tottenham har ikke imponert med store seire, men har vunnet mange jevne kamper og ligger helt oppe i toppen. Tottenham ligger som nummer fem på tabellen med 18 poeng etter åtte spilte serierunder. Tottenham har klart å fått Harry Kane i gang og han står med fem seriemål og en assist.

De siste åtte kampene West Ham har hatt hjemme mot Tottenham har det endt med 4-0-4. I fjor vant Tottenham 3-2. Kane scoret to seriemål den kampen.

Vi tror det blir en jevn kamp mellom West Ham og Tottenham. Tottenham har mange strenger å spille på, men West Ham har vært sterke på hjemmebane mot storlag denne sesongen. Vi tror at det ender med 1-1. Denne kampen setter vi på en UB.

Cardiff – Fulham Lørdag 20. Oktober Klokka 16.00

Cardiff ligger helt nederst i Premier League med kun to poeng på åtte seriekamper. Cardiff har 0-1-3 på hjemmebane og står kun med et poeng og med tre scoringer på hjemmebane. Cardiff ligger nest sist på hjemmetabellen. På de siste fem seriekampene har Cardiff tapt alle kampene og på formtabellen over de siste fem kampene ligger de nederst med null poeng. Cardiff har ikke spillere som har scoret over et mål i årets sesong av Premier League.

Fulham ligger som nummer 17 på tabellen og har vært skuffende i starten på sesongen. Fulham har kun tatt fem poeng på de åtte første serierundene. Fulham står med 1-2-5 på de åtte serierundene. De har ikke vært noe god på bortebane denne sesongen og er det dårligste bortelaget i Premier League med kun et poeng. Fulham står med 0-1-3 på bortebane. Aleksandar Mitrovic er toppscorer for Fulham med fem seriemål på åtte seriekamper denne sesongen.

Cardiff har slitt mot Fulham på hjemmebane den siste tiden og de siste fire kampene i alle turneringer står det 0-2-2. Fulham har klart å tatt med seg et poeng to ganger og tre poeng to ganger.

Vi tror det blir en tett og jevn kamp mellom Cardiff som er det dårligste laget totalt i serien, og Fulham det dårligste bortelaget i årets sesong. Vi tror det ender med 1-1. Denne kampen setter vi UB.

Manchester City – Burnley Lørdag 20. Oktober Klokka 16.00

Manchester City leder Premier League etter åtte serierunder og står med 6-2-0 og 20 poeng. Manchester City har scoret 21 seriemål denne sesongen og sluppet inn kun tre seriemål. City har vært sterke hjemme denne sesongen og står med 4-0-0 på de første fire hjemmekampene. Manchester City har ikke sluppet inn seriemål de siste fire seriekampene i Premier League. Sergio Agüero er toppscorer for Manchester City med fem seriemål og to assist så langt denne sesongen. Raheem Sterling har også vært mye involvert med fire seriemål og to assist denne sesongen.

Burnley ligger som nummer 12 på tabellen og har vært god den siste tiden i Premier League. De stod kun med et poeng på de første fem seriekampene nå står de med åtte. De har 2-1-0 på de siste tre seriekampene. Burnley står også med 2-2-4 etter de åtte seriekampene som de så langt har spilt den sesongen her. Burnley står med 1-1-2 på bortebane denne sesongen. De har tre spillere som har scoret to seriemål hver denne sesongen. De har også en islending i Johann Gudmundsson som står med et seriemål og fire assist denne sesongen. Joe Hart blir nok en viktig spiller for denne kampen.

Manchester City har 3-2-0 mot Burnley på hjemmebane de siste fem kampene. Burnley tok poeng både i 2009 og 2014 på Etihad. Manchester City har siden den gangen vunnet tre strake mot Burnley på Etihad Stadium i alle turneringer.

Vi tror at Manchester City kommer til å kjøre over Burnley denne kampen. Burnley kommer til å slite med å holde Manchester City borte fra målet sitt og denne kampen kommer det til å bli mål i. Vi tror at Manchester City vinner tilslutt 4-0. Her setter vi en H.

Bournemouth – Southampton Lørdag 20. Oktober Klokka 16.00

Bournemouth har vært god denne sesongen og ligger på sjetteplass på tabellen. Bornemouth har vunnet de siste to seriekampene i Premier League. De har 5-1-2 på de åtte første serierundene. Bournemouth har vært sterke hjemme denne sesongen og står med 3-1-0 på hjemmebane, eneste poengtapet kom mot Everton der de lå under 0-2, og gjorde slik at det ble 2-2. Bournemouth har scoret mange mål denne sesongen og Johsua King står med fire seriemål og er toppscorer for Bournemouth. Callum Wilson og Ryan Fraser har begge scoret tre seriemål denne sesongen fire og tre målgivende pasninger.

Southampton ligger som nummer 16 på tabellen med kun fem poeng de har 1-2-5 på de åtte første seriekampene. Southampton har vært svake den siste tiden og har ikke scoret på de siste tre seriekampene i Premier League. Southampton har kun vunnet en bortekamp denne sesongen og det var mot Crystal Palace da vant de 2-0. Southampton står med 1-0-3 på bortebane denne sesongen. Danny Ings er toppscorer for Southampton med tre seriemål.

De tre oppgjørende som er spilt mellom disse på hjemmebanen til Bournemouth har endt med seier til Bournemouth, uavgjort og seier til Southampton. Det står 1-1-1 på de tre seriekampene og målforskjellen er 4-4.

Vi tror at Bournemouth fortsetter den sterke rekken sin og tar en sterk hjemmeseier nok en gang. Vi tror at Bournemouth vinner 2-1 mot Southampton. Her går vi for HU.

Wolverhampton – Watford Lørdag 20. Oktober Klokka 16.00

Wolverhampton har startet godt denne sesongen og står med 4-3-1 på de åtte første seriekampene. Wolverhampton har plukket med seg 15 poeng og har blant annet spilt uavgjort mot Manchester City på hjemmebane, og spilt uavgjort mot Manchester United på bortebane. Wolverhampton står med 2-2-0 på hjemmebane denne sesongen. Raul Jimenez er toppscorer for Wolverhampton denne sesongen med to seriemål, han står også med tre målgivende pasninger.

Watford har også hatt en god sesongstart, men der har ikke vunnet på fire seriekamper. De siste fire seriekampene har endt med 0-1-3. Watford har sluppet inn seks seriemål på de to siste seriekampene mot lag som Arsenal og Bournemouth. Watford ligger på niendeplass med 4-1-3 og 13 poeng totalt. De har kun spilt tre bortekamper denne sesongen og står med 1-1-1 på de tre første bortekampene. Roberto Pereyra og Andre Gray er toppscorer for Watford og har scoret tre mål hver denne sesongen.

Wolverhampton har et overtak på Watford på de siste ti kampene, men det har vært mange jevnspilte kamper der det har endt med uavgjort resultat. Wolverhampton står med 2-7-1 med sin hjemmebane fordel mot Waford.

Vi tror at Wolverhampton tar seieren hjem og straffer Watford, men at det blir nok en gang en jevn kamp. Wolverhampton kommer til å vinne kampen med 1-0. Denne kampen går vi for en HU.

Newcastle – Brighton Lørdag 20. Oktober Klokka 16.00

Newcastle har vært fryktelig dårlig denne sesongen, og ligger nest sist på tabellen med kun to poeng på åtte seriekamper. Newcastle står med 0-2-6 på de åtte kampene. De er også det svakeste hjemmelaget denne sesongen med 0-0-4 på hjemmebane. Newcastle har kun scoret tre seriemål på hjemmebane denne sesongen. Joselu er toppscorer for Newcastle med to seriemål denne sesongen.

Brighton ligger som nummer 13 på tabellen og har 2-2-4 på de åtte spilte kampene i Premier League. Brighton har ikke vært gode på bortebane denne sesongen og står med kun et poeng på fire kamper. Brighton ligger som nummer 18 på bortetabellen. Brighton har kun scoret to bortemål denne sesongen. De har en spiss som kan å score mål i Glenn Murray, han har allerede notert seg for fem seriemål på de første åtte seriekampene.

Newcastle har overtaket på Brighton på hjemmebane, men det er bare spilt to kamper mellom lagene de siste sesongene på St. James Park. Newcastle står med 1-1-0 mot Brighton.

Vi tror det blir en tett og jevn kamp. Det kommer fort til å bli en kamp uten mange scoringer. Vi tror det ender med 0-0 mellom lagene. Denne kampen går vi for en HU.

Huddersfield – Liverpool Lørdag 20. Oktober Klokka 18.30

Huddersfield ligger som nummer 18 på tabellen etter åtte seriekamper med 0-3-5. De har kun scoret fire seriemål denne sesongen over åtte kamper som er et snitt på 0,5 mål pr. kamp. På hjemmebane har Huddersfield 0-1-3 og de har enda ikke scoret på hjemmebane enda. De står med 0-6 i målforskjell på hjemmebane etter fire kamper. Huddersfield har fire spillere som står med et seriemål denne sesongen.

Liverpool sin del så har de hatt en god sesongåpning der de ligger som nummer tre på tabellen med 15-3 i målforskjell etter åtte serierunder. Liverpool har ikke tapt en kamp i Premier League enda denne sesongen. Liverpool står med 3-1-0 på bortebane denne sesongen, og har tatt poeng borte mot Chelsea og slått Tottenham på Wembley. Sadio Mane er toppscorer for Liverpool med fire seriemål og er usikker foran kampen, Mohamed Salah står med tre seriemål denne sesongen, han er også usikker til denne kampen mot Huddersfield.

Huddersfield har spilt tre kamper på hjemmebane mot Liverpool. De har møtes i FA Cupen, Treningskamp og Premier League. Alle gangene har Liverpool gått av med seieren. Huddersfield har ikke scoret mot Liverpool på hjemmebane i disse kampene.

Vi tror uansett om Liverpool har skadeproblemer at de tar dette hjem. Vi går for en 0-3 seier til Liverpool over Huddersfield. Her går vi for en B.

Everton – Crystal Palace Søndag 21. Oktober Klokka 17.00

Everton ligger som nummer elleve på tabellen med 3-3-2 på de åtte seriekampene. De har tatt 12 poeng så langt denne sesongen. Everton har vært sterke den siste tiden og har vunnet de to siste kampene i Premier League. Everton står med 2-1-1 på hjemmebane. Everton har ingen spiss som scorer mye mål, men det er to midtbanespillere som har funnet nettmaskene en del ganger i år. Gylfi Sigurdsson har scoret fire seriemål og en målgivende pasning, han er delt toppscorer med Richarlison som også står med fire seriemål for Everton.

Crystal Palace har ikke hatt noen god sesongåpning å står med 2-1-5 på de åtte kampene. Palace har vært svake den siste tiden og har ikke vunnet på de siste tre Premier League kampene. De står med 0-1-2 på de siste tre i Premier League. Crystal Palace har vært gode borte denne sesongen og har tatt seks poeng borte. De har 5-4 i målforskjell etter bortetabellen. Wilfried Zaha er toppscorer med tre seriemål og en målgivende pasning.

På Goodison Park mellom lagene har det vært spilt seks oppgjør. Everton står med 2-2-2 mot Crystal Palace. De to gangene Crystal Palace vant ble det 3-2 seier, mens når Everton vant har det blitt 3-1 eller 4-0. De to uavgjortresultatene har det vært 1-1.

Vi tror det blir en tett kamp mellom disse lagene, men at Everton med sin gode form tar hjem seieren. Vi tror at Everton vinner 2-1 mot Crystal Palace. Her setter vi en HU.

Arsenal – Leicester Mandag 22. Oktober Klokka 21.00

Arsenal ligger som nummer fire på tabellen etter åtte spilte seriekamper. Arsenal startet dårlig med tap mot Manchester City og Chelsea, men har siden da tatt seks strake seire i Premier League. Arsenal ligger kun to poeng bak de tre som regjerer på topp med 20 poeng som er Manchester City, Chelsea og Liverpool. Arsenal står med 3-0-1 på hjemmebane denne sesongen, og har holdt nullen de to siste hjemmekampene. Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette står med fire seriemål hver denne sesongen. Aubameyang har en målgivende, mens Lacazette har to målgivende.

Leicester ligger som nummer ti på tabellen, med 4-0-4 på de åtte kampene. Mange av de kampene har de også vært uheldige. De kunne fint ha sittet igjen med både uavgjort og seier mot Manchester United, og de var nærme med å sjokke Liverpool på hjemmebane. Leicester står med 2-0-2 på bortebane denne sesongen, og 7-7 i målforskjell. Bortekampene til Leicester bruker det ofte å bli mye mål i. James Maddison står med tre seriemål og to målgivende, mens Jamie Vardy står med tre seriemål og en målgivende.

På de ni Premier League kampene Arsenal har spilt hjemme mot Leicester har de vunnet alle. Eneste gangen Leicester har klart å fått et godt resultat er da de spilte 0-0 i FA Cupen i Januar 2000. Seks av de ni seriekampene har blitt vunnet med et seriemål, mens de tre andre har de vunnet med mer enn tre mål.

Vi tror at Arsenal tar sin syvende strake seier i Premier League denne sesongen. Arsenal kommer til å vinne 3-1 mot Leicester. Her går vi for en H.

Share