Premier Leaguetips 7. Serierunde 2018/19

West Ham – Manchester United Lørdag 29. September Klokka 13.30

West Ham har begynt å kommet seg i gang denne sesongen. De har 1-1-0 på de siste to seriekampene og fikk sitt første poeng hjemme i sist hjemmekamp mot Chelsea. West Ham ligger som nummer 17 på tabellen. Før kampen mot Chelsea hadde de en sterk borteseier mot Everton der de vant 3-1. Marko Arnautovic som er toppscorer for West Ham med tre seriemål er usikker til denne kampen mot Manchester United.

Manchester United har ikke hatt noen god start på Premier League denne sesongen. De har tatt 10 poeng på de seks første kampene og er åtte poeng bak Liverpool som leder Premier League. Manchester United har vunnet de siste to kampene på bortebane i Premier League, de har slått lag som Burnley 2-0 og Watford 2-1. De tok også en solid seier i Sveits da de møte Young Boys. Den kampen vant de tilslutt 3-0. Manchester United ligger som nummer syv på tabellen. De har 2-1-0 på de siste tre seriekampene i Premier League. Romelu Lukaku er toppscorer for Manchester United med fire seriemål denne sesongen.

På de siste fem seriekampene mellom West Ham og Manchester United er det Manchester United som har overtaket. Manchester United har 3-1-1 på de siste fem kampene i Premier League.

Vi tror at West Ham kommer til å bite godt i fra seg, men her blir det for tøft mot Manchester United som må ha en seier. Vi tror at kampen ender med 1-2 seier til Manchester United. Her setter vi en B.

Arsenal – Watford Lørdag 29. September Klokka 16.00

Arsenal hadde en fryktelig åpning på serien i år der de startet med 0-0-2 mot Manchester City og Chelsea, men siden den gangen har de tatt fire strake seire i serien. Arsenal har nå 4-0-2 på seks seriekamper og står med 12 poeng og ligger som nummer seks på tabellen. Arsenal på hjemmebane denne sesongen står med 2-0-1 i serien. De siste to hjemmekampene har de vunnet mot West Ham 3-1 og Everton 2-0. Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette står med to seriemål hver for Arsenal denne sesongen.

Watford har hatt en sterk sesong så langt denne sesongen. De står med 4-1-1 på de seks første kampene i Premier League. Watford ligger som nummer fire på tabellen med 13 poeng. Watford har spilt fire hjemmekamper og bare to bortekamper så langt denne sesongen. Watford vant sin første bortekamp i årets sesong mot Burnley da de vant 3-1 og spilte sist 1-1 mot Fulham. De står med 1-1-0 på de to bortekampene så langt denne sesongen. Andre Gray og Roberto Pereyra er toppscorer for Watford med tre seriemål denne sesongen.

Arsenal har et overtak på Watford og står med 4-0-1 på de fem siste Premier League kampene mot Watford på hjemmebane. De tre av de fire siste oppgjørende har Arsenal vunnet med 3-0 og 4-0.

Vi tror at Arsenal kommer til å kjøre over Watford denne kampen. Arsenal kommer til å ha god kontroll, men det kommer til å komme et baklengs denne kampen. Vi tror at Arsenal vinner 3-1 mot Watford. Her setter vi en H.

Everton – Fulham Lørdag 29. September Klokka 16.00

Everton startet sterkt denne sesongen med 1-3-0 på de fire første kampene. Men de to siste kampene har endt med tap. Everton har tapt mot lag som West Ham som de tapte 1-3 på hjemmbane for. De dro også til London å tapte 0-2 for Arsenal. Everton mangler en målscorer som de har savnet siden de mistet Lukaku til Manchester United. Everton står med 1-1-1 på hjemmebane denne sesongen.

Fulham ligger som nummer 15 på tabellen med 1-2-3 på de seks første kampene og har kun tatt fem poeng. Fulham har ikke vært noe gode på bortebane denne sesongen å står med 0-1-2 på de tre første bortekampene. Aleksandar Mitrovic er toppscorer i Premier League så langt denne sesongen med fem seriemål for Fulham.

Everton har et overtak på Fulham i Premier League. På de 13 kampene lagene har møtes i Premier League på Goodison Park står Everton med sterke 13-0-0 på de kampene. Fulham sliter med å få poeng når de kommer til Goodison Park.

Vi tror at Everton kommer til å få en seier denne kampen, men det kommer til å bli en jevn kamp, som kan gå begge veier. Nå er tiden inne for en ny Everton seier. Fulham er avhengige av at Mitrovic skal fungere. Vi tror at denne kampen ender med 1-0 til Everton. Her setter vi en HU.

Huddersfield – Tottenham Lørdag 29. September Klokka 16.00

Huddersfield har vært fryktelig svake i årets sesong av Premier League. Huddersfield står med 0-2-4 på de seks første kampene og ligger helt nederst i Premier League. Huddersfield har kun scoret tre seriemål denne sesongen og har sluppet inn så mye som 14. Huddersfield har kun tatt et poeng på hjemmebane på de tre seriekampene de har spilte hjemme denne sesongen.

Tottenham tok en sterk borteseier i sist serierunde da de vant 2-1 borte mot Brighton. Tottenham fikk endelig en seier igjen etter at de hadde tapt to seriekamper og den første kampen i Champions League mot Inter. Tottenham står med 4-0-2 på de seks første kampene i Premier League. Tottenham ligger som nummer fem på tabellen. Tottenham har spilt fire bortekamper denne sesongen og skal ut i sin femte bortekamp i runde nummer syv. Harry Kane og Lucas Moura er toppscorer med tre seriemål hver. Tottenham kan ha et keeperproblem til denne kampen også. Hugo Lloris og Michel Vorm er begge to ute med skade.

Huddersfield og Tottenham har møt hverandre i to kamper i Premier League. Tottenham vant 4-0 på bortebane mot Huddersfield og vant 2-0 hjemme. Harry Kane har to seriemål og en målgivende pasning på de to kampene, mens Son Heung-Min har to scoringer.

Vi tror at Tottenham tar en sterk seier mot Huddersfield. Huddersfield scorer ikke mye mål, men Tottenham mangler fort sin første og andrekeeper denne kampen. Vi tror at det blir mye mål i denne kampen. Vi tror det ender med 2-4 seier til Tottenham. Her setter vi en B.

Manchester City – Brighton Lørdag 29. September Klokka 16.00

Manchester City har startet godt i Premier League denne sesongen. De står med 5-1-0 på de seks første seriekampene. Manchester City har vært sterke på hjemmebane denne sesongen og står med 3-0-0 på hjemmebane og målforskjell på 11-2. De har slått Newcastle 2-1 hjemme, Huddersfield 6-1 og Fulham 3-0. Sergio Agüero er toppscorer for Manchester City med fire seriemål denne sesongen.

Brighton hadde et kjipt tap på hjemmebane sist kamp da de tapte 1-2 mot Tottenham. Brighton ligger som nummer 13 på tabellen med 1-2-3 på de seks første seriekampene. Brighton har kun tatt et poeng på bortebane så langt denne sesongen. De har et 0-2 tap for Watford og et 0-1 tap for Liverpool, sist bortekamp fikk de en god følelse da de lå under 2-0 og fikk 2-2 mot Southampton. Brighton har 0-1-2 på de tre bortekampene i Premier League.

De to seriekampene Manchester City og Brighton har hatt i mot hverandre i Premier League var i fjor. Manchester City vant begge kampene med sifrene 3-1 og 2-0.

Vi tror at Brighton får kjørt seg mot Manchester City som kommer til å kjøre på. Vi tror at Manchester City kommer til å vinne 5-1 mot Brighton. Her går vi for en H.

Wolverhampton – Southampton Lørdag 29. September Klokka 16.00

Wolverhampton ligger som nummer ti på tabellen med 2-3-1 på de seks første seriekampene. Wolverhampton har vært god i mange av kampene å har vært det laget som fort kan kjempe om en topp syv plassering denne sesongen. Wolverhampton står med 1-2-0 på hjemmebane denne sesongen. De har spilt uavgjort mot lag som Leicester og Manchester City en tidligere seriemester i Premier League og regjerende mester Manchester City. Sist hjemmekamp slo de Burnley 1-0.

Southampton for sin del har ikke vært noe god denne sesongen. Southampton har 1-0-2 på de bortebane denne sesongen. Southampton ligger som nummer 14 på tabellen. Southampton står med 1-2-3 på de seks kampene. Danny Ings er toppscorer for Southampton med tre seriemål.

Sist kamp Wolverhampton spilte hjemme mot Southampton var i 2009 da endte det med 3-0 seier til Wolverhampton.

Vi tror at det kan bli en jevn kamp men at det er Wolverhampton som går av med seieren. Vi tror det blir 2-1 til Wolverhampton. Her går vi for en HU.

Newcastle – Leicester Lørdag 29. September Klokka 16.00

Newcastle har fremdeles ikke vunnet en kamp i Premier League denne sesongen, sist kamp spilte de 0-0 borte mot Crystal Palace. Newcastle har mange jevne kamper og de to kampene de har spilt uavgjort har endt med 0-0. Mens tapene har endt med 1-2. Newcastle har tapt tre strake kamper på hjemmebane denne sesongen med 1-2.

Leicester har hatt mye marginer i mot når de har møtt storlag som Manchester United og Liverpool som de har tapt 1-2 mot denne sesongen. Leicester hadde en god kamp sist da de slo Huddersfield 3-1. Men de hadde ingen god bortekamp sist i Premier League da de fikk juling av Bournemouth og tapte 2-4. James Maddison har vært en spiller som har dominert for Leicester og kan være en spiller som kan være involert i mange mål for Leicester denne sesongen.

Newcastle har tapt de siste to kampene på St. James Park mot Leicester i serien. Leicester har vunnet 3-2 og 3-0 mot Newcastle i de to siste oppgjørende på St. James Park.

Vi tror det blir en jevn kamp mellom Newcastle og Leicester. Vi tror Newcastle tar sin første seier i Premier League denne sesongen. Vi tror det ender med 2-1 seier til Newcastle. Her går vi for en HU.

Chelsea – Liverpool Lørdag 29. September Klokka 18.30

Chelsea har vært sterke hjemme denne sesongen. Chelsea står med 3-0-0 på hjemmebane denne sesongen. De har vunnet mot Arsenal 3-2, Bournemouth 2-0 og 4-1 mot Cardiff. Chelsea ligger som nummer tre på tabellen med 5-1-0 på de seks kampene i Premier League. Eden Hazard er toppscorer i Premier League med fem seriemål denne sesongen. Hazard har også lagt to målgivende pasninger så langt denne sesongen.

Liverpool har 6-0-0 på de seks kampene i Premier League, og det har bare skjedd to ganger tidligere i historien. De plasseringene Liverpool har endt med når de har stått med 6-0-0 på de seks første kampene er endten en førsteplass eller en annenplass. Liverpool har 3-0-0 på bortebane denne sesongen da de har slått Crystal Palace 2-0, Leicester 2-1 og Tottenham 2-1. Sadio Mane er toppscorer for Liverpool med fire seriemål, mens Mohamed Salah står med tre seriemål denne sesongen.

Kampene mellom Chelsea og Liverpool er ganske tette og jevne. Det er få ganger et av lagene vinner med mer en et mål. De siste seks kampene mellom lagene på Stamford Brigde har endt med 2-2-2.

Kampen mellom Chelsea og Liverpool kommer som vanlig til å bli en tett og jevn kamp. Det er også kjent for at det ikke blir så mye mål i denne kampen. Vi tror at det ender med 1-1. Denne kampen går vi for en U.

Cardiff – Burnley Søndag 30. September Klokka 17.00

Cardiff har fremdeles ikke vunnet en kamp i Premier League denne sesongen. Cardiff har et poeng hjemme denne sesongen den kom mot Newcastle. Den kampen endte med 0-0. Cardiff har møtt to topplag på hjemmebane og har tapt 2-3 mot Arsenal og fikk rundjuling sist helg da Manchester City var på besøk og vant tilslutt 0-5.

Burnley har en seier denne sesongen. Burnley vant sist runde 4-0 mot Bournemouth. Burnley står med 1-1-4 på de seks kampene i Premier League. Burnley ligger som nummer 16 på tabellen med fire poeng. Joe Hart har vært solid for Burnley denne sesongen og har hatt mange gode redninger denne sesongen.

Kampene mellom Cardiff og Burnley har vært jevne utennom en gang da Cardiff vant 4-0. De siste syv av de ni kampene mellom lagene har endt med et uavgjort resultat. Det har vært mye 1-1 som resultat.

Vi tror dette blir nok en jevn kamp. Vi tror det ender med 1-1. Denne kampen setter vi en HU.

Bournemouth – Crystal Palace Mandag 1. Oktober Klokka 21.00

Bournemouth hadde en god hjemmekamp sist da de slo Leicester 4-2, men de kom fort ned på jorden igjen når de spilte borte mot Burnley og tapte 0-4. Bournemouth ligger som nummer åtte på tabellen med 3-1-2 på de seks kampene. Bournemouth står med 2-1-0 på hjemmebane denne sesongen. Ryan Fraser er toppscorer for Bournemouth i Premier League med tre seriemål denne sesongen.

Crystal Palace har ikke akkurat hatt noen spisser som har puttet så mye mål denne sesongen. Christian Benteke scorer ikke i det hele tatt. Jordan Ayew er foran Alexander Sørloth i køen men han scorer heller ikke noen mål. Wilfried Zaha er den mest målfarlige spilleren de har og de er nok avhengig av at han produserer målpoeng. Crystal Palace står med 2-1-3 på de seks kampene. Crystal Palace står med 2-0-1 på de tre bortekampene i Premier League denne sesongen. Wilfried Zaha er toppscorer for Crystal Palace med tre seriemål denne sesongen.

Kampene mellom Bournemouth og Crystal Palace er det alt fra null til fire mål. De siste to seriekampene mellom lagene har endt med 2-2. På de seks Premier League kampene mellom lagene står det 1-4-1.

Vi tror at dette kommer til å bli en underholdne kamp med mye spenning. Vi tror at det ender med 1-2 seier til Crystal Palace. Her går vi for en UB.

Share