Premier Leaguetips 6. Serierunde 2018/19

Fulham – Watford Lørdag 22. 09.2018 klokka 13.30

Fulham startet dårlig hjemme i sin første hjemmekamp mot Crystal Palace, der de tilslutt tapte 0-2, men ut i fra det som skjedde i kampen kunne det fort endt med uavgjort og vel så det. Fulham fikk revansje i sin andre seriekamp på hjemmebane denne sesongen da de slo Burnley 4-2. Fulham har 1-0-1 på de to første seriekampene på hjemmebane. Fulham ligger som nummer 15 på tabellen.

Watford har startet fantastisk i Premier League denne sesongen, de står med 4-0-1 på de fem første serierundene i Premier League. Men Watford har spilt fire av fem kamper hjemme denne sesongen. Den eneste kampen de har spilt på bortebane er mot Burnley der de vant 3-1.

Det har ikke vært spilt så mange kampene mellom Watford og Fulham de siste sesongene, men Watford er ubeseiret på de siste fire kampene mot Fulham.

Vi tror det kommer til å bli en jevn kamp mellom Fulham og Watford. Vi tipper at Fulham vinner 1-0. Her setter vi en HU.

Liverpool – Southampton Lørdag 22.09.2018 klokka 16.00

Liverpool har fått en kjempegod start på sesongen. Liverpool har imponert i starten på sesongen og står med 5-0-0 på de første fem serierundene. Liverpool ligger som nummer to på tabellen bak Chelsea som også har full pott etter fem seriekamper. Liverpool har to seire på hjemmebane der de har slått West Ham 4-0 og Brighton 1-0. Liverpools beste spiller for sesongen Mane har scoret fire seriemål på fem seriekamper.

Southampton ligger som nummer 13 på tabellen, og har spilt to bortekamper så langt denne sesongen. De startet med å tape mot Everton 2-1, men slo Crystal Palace i sist bortekamp med 0-2.

De tidligere oppgjørende mellom Liverpool mot Southampton har vært jevne. Liverpool har slitt den siste tiden med å bryte ned Southampton på Anfield. De siste seks kampene mellom Liverpool og Southampton på Anfield har endt med 2-2-2. Liverpool vant sist kamp 3-0 mot Southampton på Anfield.

Vi tror at Liverpool tar seieren mot Southampton. Men det kommer til å bli en jevn kamp. Vi tror at Liverpool vinner 2-1 mot Southampton. Her setter vi en HU.

Burnley – Bournemouth Lørdag 22.09.2018 klokka 16.00

Burnley har startet fryktelig dårlig denne sesongen. De kom langt i Europa League kvalifiseringen, men røk ut i siste runde mot Olympiakos. Burnley har kun tatt et poeng i starten på sesongen og ligger helt nederst på tabellen. Burnley har tapt to hjemmekamper denne sesongen. Watford tapte de 1-3 mot og Manchester United vant tilslutt 0-2 mot Burnley.

Bournemouth for sin del har hatt en bedre start på sesongen. De står med 3-1-1 på de fem første seriekampene denne sesongen. Bournemoth har spilt to bortekamper i Premier League denne sesongen og det har endt med 2-1 seier mot West Ham og 0-2 tap mot Chelsea. Bournemouth ligger som nummer fem på tabellen og går i kampen mot Burnley med at de vant 4-2 mot Leicester i sist serierunde.

Burnley og Bournemouth har ikke spilt så mange kamper mot hverandre, men de siste tre oppgjørende har endt med 1-1-1 der Bournemouth har vært bortelaget.

Vi tror at det kommer til å bli en jevnspilt kamp. Burnley må begynne å plukke poeng. Bournemouth har hatt en god start og har ingenting å tape på dette. Vi tror resultatet ender med 1-1. Her setter vi HU.

Manchester United – Wolverhampton Lørdag 22.09.2018 klokka 16.00

Manchester United hadde en dårlig start på sesongen der de kun slo Leicester 2-1 på hjemmebane, deretter gikk de på et tap borte mot Brighton der de tilslutt tapte 3-2 også gikk de på nok en smell denne gangen på hjemmebane da de møtte Tottenham, der tapte de hele 0-3. Etter det ble det seier mot Burnley 2-0 og seier mot Watford 2-0. På hjemmebane står de med 1-0-1 og 2-4 i målforskjell. Manchester United ligger som nummer åtte på tabellen med ni poeng.Romelu Lukaku står med fire seriemål.

Wolverhampton for sin del har åpnet godt i Premier League så langt. Wolverhampton ligger som nummer ni på tabellen med 2-2-1 på de første fem serierundene. Wolverhampton har 1-0-1 på bortebane denne sesongen. De tapte 0-2 borte mot Leicester men slo West Ham 1-0 borte. Raul Jimenez er toppscorer for Wolverhampton med to seriemål.

Manchester United har ikke hatt noen problemer mot Wolverhampton i den nyeste tiden på Old Trafford. De siste tre oppgjørende på Old Trafford har endt med 3-0, 2-1 og 4-1 seier til Manchester United.

Vi tror at Manchester United kommer til å vinne denne kampen greit. Vi tror at Manchester United vinner 2-0 mot Wolverhampton. Her setter vi H.

Cardiff – Manchester City Lørdag 22.09.2018 klokka 16.00

Cardiff har vært fryktelig kjedelige å se på denne sesongen. De står med 0-2-3 på de fem første kampene i Premier League. Cardiff ligger som nummer 17 på tabellen. De har 0-1-1 på de to første kampene på hjemmebane.

Manchester City har 4-1-0 på de fem første seriekampene. Manchester City ligger som nummer tre på tabellen. Agüero og Sterling er de to spillerne som har produsert mest mål denne sesongen med tre hver. Manchester City har slått Arsenal borte 2-0 og spilt 1-1 borte mot Wolverhampton.

Sist gang Cardiff var oppe i Premier League endte kampen mellom Cardiff og Manchester City med 3-2 seier til Cardiff. De møtes sist i FA Cupen da Cardiff tapte 0-2 mot Manchester City. Den kampen vil bli husket for Joe Bennett sin stygge takling på Leroy Sane.

Vi tror at Manchester City kommer til å vinne denne kampen. Vi tror at resultatet blir 1-3 til Manchester City. Her setter vi B.

Leicester – Huddersfield Lørdag 22.09.2018 klokka 16.00

Leicester ligger som nummer 11 på tabellen med 2-0-3 på de fem seriekampene. Leicester har spilt to seriekamper hjemme denne sesongen. De har slått Wolverhampton 2-0 hjemme og tapte hårfint mot Liverpool, der de tapte 1-2. Leicester er det eneste laget som har slått Wolverhampton denne sesongen i Premier League.

Huddesfield ligger på 18. Plass i Premier League etter fem serierunder. Huddersfield har 0-2-3 på de fem første kampene. Huddersfield har spilt to bortkamper denne sesongen der de står med 0-1-1. De har et stortap mot Manchester City der de tilslutt tapte 1-6. Men de klarte å holde Everton til 1-1 på Goodison Park.

Leicester har et overtak på Huddersfield, og på de siste fem kampene mellom lagene står det 4-0-1 til Leicester.

Vi tror at Leicester vinner denne kampen 3-0 mot Huddersfield. Det blir fort et Jamie Vardy mål denne kampen. Her setter vi en H.

Crystal Palace – Newcastle Lørdag 22.09.2018 klokka 16.00

Crystal Palace ligger som nummer 12 på tabellen med 2-0-3 etter fem serierunder. Crystal Palace har tapt begge hjemmekampene sine i Premier League denne sesongen. Crystal Palace har tapt 0-2 mot Liverpool og tapte sist 0-2 mot Southampton på hjemmebane. Wilfried Zaha er toppscorer for Crystal Palace med tre seriemål denne sesongen.

Newcastle har fått en tøff åpning på årets Premier League sesong. De står kun med et poeng på fem seriekamper, men det er kanskje ikke noe merkelig når de hat møt lag som Arsenal, Chelsea, Manchester City og Tottenham i fire av de fem seriekampene. De har tapt hjemme mot Chelsea, Arsenal og Tottenham hjemme, alle kampene har de tapt 1-2. Mens på bortebane har de et hederlig 1-2 tap mot Manchester City og en skuffende 0-0 kamp borte mot Cardiff.

De siste fem kampene mellom Crystal Palace og Newcastle har endt med 1-3-1. Crystal Palace vant stort i 2015 da de vant 5-1 over Newcastle på hjemmebane. Newcastle for sin del har ikke slått Crystal Palace på bortebane siden 21.12.2013.

Vi tror at det blir en jevn kamp. Men at Newcastle får med seg et resultat her. Vi tror at kampen ender med 1-1. Her tar vi å tipper en HU.

Brighton – Tottenham Lørdag 22.09.2018 klokka 18.30

Brighton har vært sterke hjemme også denne sesongen. De står med 1-1-0 på hjemmebane på de to første kampene. Brighton har slått Manchester United 3-2 og spilt 2-2 mot Fulham. Brighton ligger som nummer 14 på tabellen med 1-2-2 og fem poeng på fem seriekamper. Glenn Murray er en av de viktigste spillerne på Brighton, han står med fire seriemål denne sesongen.

Tottenham på sin side startet sesongen bra med tre strake seire, men seieren mot Manchester United der de vant 3-0 var ikke så imponerende at de fortjente å vinne med tre mål. Tottenham har etter den kampen slitt og tapt 1-2 borte mot Watford og tapte toppkampen mot Liverpool på hjemmebane med samme resultat. Tottenham har 3-0-2 på de fem kampene. Tottenham står med 2-0-1 på de tre første bortekampene denne sesongen.

Brighton og Tottenham spilte to kamper mot hverandre i fjor. Brighton spilte 1-1 hjemme og tapte 2-0 borte. Heung Min-Son har vært en spiller som har vært involvert godt i de to kampene. Borte mot Brighton hadde han målgivende til Harry Kane, mens hjemmekampen scoret Heung Min-Son.

Vi tror at dette kan bli en jevn kamp. Brighton er sterke hjemme, mens Tottenham har vært sterke borte denne sesongen. Vi tror derfor at kampen ender med 2-2. Her setter vi en UB.

West Ham – Chelsea Søndag 23.09.2018 klokka 14.30

West Ham ligger som nummer 16 på tabellen. De klarte endelig å vinne en kamp i Premier League etter at de hadde tapt de første fire kampene. West Ham tok en sterk borteseier mot Everton sist kamp der de vant 3-1. West Ham står med 1-0-4 på de fem første kampene. West Ham har spilt to hjemmekamper denne sesongen og de har tapt 1-2 hjemme mot Bournemouth og 0-1 mot Wolverhampton. Marko Arnautovic er toppscorer for West Ham med tre mål denne sesongen.

Chelsea på sin side har hatt en fantastisk åpning på sesongen under Maurizio Sarri. Chelsea leder Premier League med 5-0-0 på de fem første kampene med en målforskjell på 14-4. Chelsea serieåpnet borte mot Huddersfield en kamp de vant 3-0. Sist bortekamp de har hatt denne sesongen var mot Newcastle da vant de tilslutt 2-1. Eden Hazard har startet sesongen sterkt for Chelsea og er toppscorer med fem seriemål. Pedro har også åpnet sterkt og et nesttoppscorer i klubben med tre seriemål.

De siste fire kampene har Chelsea slitt mot West Ham. West Ham har på de siste fire kampene 3-0-1 mot Chelsea på hjemmebane.

Vi tror at dette blir et godt Londonoppgjør. West Ham har fri i midtuken, mens Chelsea er ute å spiller i Europa League. Vi tror at at det blir uavgjort denne kampen. Kampen ender med 1-1. Her tipper vi UB.

Arsenal – Everton Søndag 23.09.2018 klokka 17.00

Arsenal hadde en tung sesongåpning der de hadde Manchester City hjemme og Chelsea borte i de to første seriekampene. Hjemme mot Manchester City endte det med 0-2 tap og det ble 2-3 tap borte mot Chelsea. Arsenal har siden den gangen slått West Ham 3-1 hjemme. De har også vunnet 3-2 borte mot Cardiff og slått Newcastle 2-1 borte. Arsenal har fremdeles ikke holdt nullen denne sesongen, det tror vi fort de kommer til å slite med også denne kampen. Arsenal ligger som nummer syv på tabellen med 3-0-2 og ni poeng på fem kamper.

Everton har ikke åpnet noe godt på de fem kampene selv. De står kun med seks poeng på fem seriekamper. Everton har 1-3-1 på de fem første kampene. Everton ligger som nummer ti på tabellen. Everton har spilt to bortekamper denne sesongen, begge kampene har endt med uavgjort mot Bournemouth og Wolverhampton. Begge kampene har endt med 2-2.

Arsenal har et godt overtak på Everton på Emirates og har vunnet de siste fem kampene. Everton har hatt noen tunge stunder på Emirates og det siste tapet ble så mye som 5-1.

Vi tror at Arsenal kommer til å kjøre over Everton å vinne klart. Arsenal vinner tilslutt 4-1 mot Everton. Her går vi for en H.

Share