Premier Leaguetips 5. Runde 2012/13

Swansea – Everton

Swansea startet sesongen bra med to strake seire, nå har det gått litt annerledes for Swansea. 0-1-1 på de siste to kampene er fasit for Swansealaget.

Everton for sin del har også den samme effekten, slo Manchester United og Aston Villa, mens etter det har det endt med tap mot West Bromwich og uavgjort mot Newcastle.

Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å bli jevnt. Ville gått for HU. Tror det fort kan bli 1-1 eller 2-1 til Swansea.

West Bromwich – Reading

West Bromwich startet sesongen veldig godt, med å slå Liverpool på hjemmebane, uavgjort på bortebane mot Tottenham og seier mot Everton hjemme. På bortebane sist fikk de kjørt seg mot Fulham og tapte tilslutt kampen med 3-0.

Reading for sin del har bare spilt tre kamper i Premier League, men de har en dårlig statestikk på de tre kampene de har spilt. 0-1-2 er statestikken til Reading.

Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å ende med en H. West Bromwich går av med en seier på 2-0 mot Reading.

Wigan – Fulham

Wigan fikk seg et stortap sist serierunde der de møte Manchester United. Der tapte de tilslutt 4-0. Wigan står med 1-1-2 på de fire kampene de har spilt, og uavgjortkampen var på hjemmebane mot Stoke.

Fulham har vært kjempegode på eget gress, spilte bra også mot Manchester United på bortebane, men fikk ikke skikkelig uttelling for sjansene sine der. Men med en Dimitar Berbatov som er spillesugen og klar for kamp kan dette bli moro.

Mitt tips for kampen er at det ender med UB. Tror Wigan og Fulham kan klare 1-1, men tror helst at Fulham går av med en seier på 1-3 mot Wigan.

Chelsea – Stoke

Chelsea har vært sterke i årets sesong av Premier League å står med 10 poeng på 4 kamper. Chelsea klarte bare 0-0 på bortebane sist kamp mot QPR, noe som nok var litt skuffende.

Stoke har bare spilt uavgjorter i årets Premier League sesong, de står med 0-4-0 på de fire kampene de har spilt.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med H. Tror Chelsea kommer til å klare Stoke ganske så lett. Chelsea vinner kampen 3-0 mot Stoke.

West Ham – Sunderland

West Ham har vært ganske gode i årets sesong, og på hjemmebane mot Fulham viste de skikkelig muskler, mot Norwich borte sist kamp spilte de også en ganske god kamp. West Ham står med 2-1-1 på de fire kampene de har spilt i Premier League.

Sunderland for sin del har bare spilt uavgjortkamper i årets sesong, og står med 0-3-0 på statestikken sin i Premier League. Samtidig er det Steven Fletcher som har scoret alle målene for Sunderland.

Mitt tips for kampen er at det ender med en HU. Tror West Ham kan vinne kampen 2-1, men kan fort ende også med 1-1.

Southampton – Aston Villa

Southampton har åpnet sesongen dårlig resultatsett. Men de har vært gode mot lag som Manchester City og Manchester United som de bare tapte mot med 3-2. Hjemme mot Wigan spilte de også en fantastisk kamp men tapte 0-2, der også fortjente de poeng. Men Southampton står bare med 0 poeng og trenger poeng i denne kampen.

Aston Villa vant sin første kamp hjemme denne sesongen, men de har ikke imponert i de andre kampene i sesongen de har spilt.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med HU. Tror Southampton vinner kampen 1-0 eller at det ender 1-1.

Liverpool – Manchester United

Liverpool har ikke vært gode i sesongen i år, og står med 0-2-2 denne sesongen. Liverpool har sluppet også inn veldig mye mål og scoret lite fremover.

Manchester United ser ut til å komme seg mer og mer som de vanligvis gjør, startet sesongen med tap mot Everton, men siden den tid har de hentet 9 poeng på 3 kamper.

Mitt tips for denne kampen er at Liverpool får sin første seier for året. Tror Liverpool går av med seieren 2-1 over Manchester United. Denne kampen ender med en H.

Newcastle – Norwich

Newcastle imponerte i den første kampen mot Tottenham, men har ikke vunnet siden den kampen. Fasiten til Newcastle etter fire kamper er 1-2-1. De spilte sist på bortebane mot Everton der kampen endte med 2-2 og uavgjort.

Norwich jakter fremdeles sin første seier i årets Premier League. Norwich står med 0-3-1 på de fire kampene de har spilt, men dette skal nok bli en tøff kamp å få sin første tre poenger.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med H. Tror Newcastle går av med en seier på 2-0 mot Norwich.

Manchester City – Arsenal

Manchester City har 2-2-0 på de fire kampene de har spilt i år, og de har to strake hjemmeseire. 3-2 mot Southampton og 3-1 mot QPR. Manchester City er nok revansjesugen etter at de bare fikk meg seg et poeng fra Stoke.

Arsenal for sin del har 2-2-0 de også men de har bedre målforskjell enn Manchester City. Arsenal har fått det skikkelig til å løsne siden de har slått Liverpool 0-2 på bortebane. Også banket de Southampton med 6-1 sist runde.

Mitt tips for denne kampen er at Manchester City går av med seieren, tror Manchester City vinner kampen 2-0 mot Arsenal. Denne kampen ender med en H.

Tottenham – QPR

Tottenham vant sin første kamp i årets Premier League sesong mot Reading. Tottenham står med 1-2-1 på de fire kampene de har spilt i årets sesong, nå skal de møte QPR som er en annen Londonklubb, så dette blir nok en kamp som handler om rivalisering og et byderby mellom to gode klubber.

QPR står med 0-2-2 på de fire kampene de har spilt, og klarte uavgjort på hjemmebane sist kamp mot Chelsea, noe som var ganske imponerende for QPR.

Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å ende med en H. Tror Tottenham kommer til å ha ganske god kontroll og vinne kampen. Stillingen blir vel 3-1 til Tottenham over QPR.

Share