Premier Leaguetips 35. Runde

Arsenal – Chelsea

Arsenal har hatt en god periode, og på de siste 10 kampene har de 8-0-2. Arsenal tapte den siste kampen sin hjemme mot Wigan. Den tapte Arsenal 1-2.

Chelsea har vært dårlig på bortebane i år og står med 6-6-5. Etter nyttår står de med 2-3-3. Chelsea slo Tottenham i helga med 5-1 i FA Cupens semifinale.

Mitt tips er at Chelsea vinner kampen 2-1, grunnen for tipset er at Chelsea er i en god form.

Bolton – Swansea

Bolton er det nest dårligste hjemmelaget i årets Premier League, det må de gjøre noe med hvis de skal holde seg i årets Premier League.

Swansea hadde fire strake tap, men slo dermed Blackburn i Wales med hele 3-0, og ser ut til å ha kommet tilbake i den gode gamle formen sin.

Tror det ender med en B. Denne kampen vinner Swansea 2-1 mot Bolton.

Fulham – Wigan

Fulham har vært gode i årets sesong på hjemmebane i serien, de står med 8-5-4 på hjemmebane.

Wigan har vært god den siste tiden, de har slått Liverpool og Arsenal på bortebane og slo Manchester United på hjemmebane. Chelsea tapte de hårfint for helt på tampen av kampen.

Denne kampen tror jeg ender med seier til Fulham, tror Fulham vinner kampen 2-1, men det kan fort komme en uavgjort med 1-1 eller 2-2 også.

Newcastle – Stoke

Newcastle har fem strake seire i Premier League nå, og de har en målforskjell på 10-1 på de fem siste Premier League kampene sine.

Stoke har ikke vært noe god i den siste tiden, og de har heller ikke imponert på bortebane den siste tiden. På bortebane har de en målforskjell på 11-29.

Denne kampen ender med seier til Newcastle. Tror Newcastle vinner kampen 3-0 mot Stoke.

Aston Villa – Sunderland

Aston Villa har hatt en tung periode og fikk bank av Manchester United sist kamp, da de tapte kampen med hele 4-0. Aston Villa kan fort blande seg inn i nedrykkskampen om de ikke klarer å få en seier snart.

Sunderland har vært gode, men klarte bare 0-0 sist kamp mot Wolverhampton, som ikke var noe imponerende av Sunderland.

Mitt tips for kampen er at Sunderland vinner kampen 1-2 mot Aston Villa.

Blackburn – Norwich

Blackburn har slitt den siste tiden, og står nå med fem strake tap i serien, og er nest sist på tabellen.

Norwich ble sist banket av Manchester City hjemme og vil nok revansjere seg mot et svakt Blackburnlag som ikke har sluppet inn mye mål den siste tiden.

Mitt tips er at det kommer til å ende med uavgjort i kampen, dette er en typisk 1-1 eller 2-2 oppgjør, har troen på at Blackburn scorer og slipper inn mål som de nesten alltid gjør.

QPR – Tottenham

QPR har bevist at de er noe å regne med i årets Premier League sesong og de har tre strake hjemmeseire.

Tottenham har vært dårlig den siste tiden, og tapte i helga 1-5 mot Chelsea i FA Cupen.

Mitt tips for kampen er at QPR vinner. Tror QPR vinner kampen med 3-1 mot Tottenham.

Manchester United – Everton

Manchester United har hatt en opp å ned periode, de tapte mot Wigan 1-0 en kamp de kunne tapt mer, de slo Aston Villa sist kamp med 4-0 og da imponerte de igjen, men Everton blir ingen enkel oppgave fra laget fra Manchester.

Everton har hatt en strålende periode, som ble ødelagt sist helg da de tapte mot Liverpool i FA Cupen slik at de ikke får spille noen finale der, men det positive de må ha med seg er at de kan komme seg foran Liverpool på tabellen i år, og da bør de egentlig ta et poeng i denne kampen her.

Tror denne kampen ender med 1-1 mellom disse lagene. Ender uavgjort og Manchester United slipper Manchester City inn i gullkampen igjen.

Wolverhampton – Manchester City

Wolverhampton har hatt en dårlig sesong og står med 0-2-8 på de siste ti kampene. Wolverhampton har vel så å si rykket ned, og blir nok i Championship neste år. Manchester City står med 6-2-2, men ser ut til å ha kommet seg i form igjen etter 4-0 seier hjemme mot West Bromwich og med en solid borteseier mot 1-6.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med 1-4 seier til Manchester City.

Liverpool – West Bromwich

Liverpool er nok gira og vise en god side på hjemmebane som de har vært en skuffelse for i år. Liverpool har kommet seg etter en litt tung periode og har tatt fire av seks poeng på de to siste kampene, og er i FA Cupfinale.

West Bromwich er et lag som det alltid går opp å ned med. West Bromwich ligger som nummer 8 på bortetabellen og har vært god på bortebane, men de har tapt de to siste bortekampene sine mot Everton 2-0 og mot Manchester City der de tapte kampen 4-0 tilslutt.

Jeg tror det ender med Liverpool seier denne kampen. Liverpool viser god form og vinner kampen 3-0 mot West Bromwich.

Share