Premier Leaguetips 3.Runde 2012/13

West Ham – Fulham

West Ham åpnet sesongen med seier på hjemmebane mot Aston Villa, der de vant 1-0. Den første bortekampen mot Swansea ble det herjet med å tapte tilslutt kampen med 3-0.

Fulham vant 5-0 i åpningskampen mot Norwich. Mens de tapte bare 3-2 på Old Trafford. Fulham var det førende laget helt på tampen av kampen, og kunne fort tatt med seg poeng fra Manchester.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med UB. Tror det ender med 1-1 eller 1-2 seier til Fulham.

Swansea – Sunderland

Swansea har imponert de første to serierundene i årets Premier League, de vant den første kampen på bortebane mot QPR der de vant med 0-5. Swansea herjet neste serierunde på hjemmebane der de vant 3-0 over West Ham.

Sunderland har bare spilt en Premier League kamp. Siden kampen mot Reading ble utsatt p.g.a. kraftig regnvær. Sunderland åpnet sesongen med å spille 0-0 på bortebane mot Arsenal.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med H. Tror Swansea går av med nok en seier. Swansea vinner kampen med 2-1.

Tottenham – Norwich

Tottenham har ikke åpnet særlig bra i årets sesong av Premier League. 1 poeng på 2 kamper er fasiten.

Norwich startet med et stor tap mot Fulham 5-0, og spilte sist kamp uavgjort mot QPR 1-1. Får Alexander Tettey sin debut er vel mer spørsmålet i denne omgang.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med H. Tror Tottenham vinner kampen 3-1.

West Bromwich – Everton

West Bromwich åpnet sesongen med storseier på hjemmebane mot Liverpool. Sist helg dro de til London for å spille mot Tottenham, og da spilte de 1-1. West Bromwich står med 4 av 6 poeng på de første to kampene.

Everton startet sesongen med å slå selveste Manchester United, sist serierunde slo de Aston Villa 1-3 på bortebane.

Mitt tips for denne kampen er UB. Tror fort det kan ende med 1-1, men tror Everton kan stikke av med en seier på 1-2 mot West Bromwich.

Wigan – Stoke

Wigan startet sesongen med å tape mot Chelsea, etter det solgte de Victor Moses, men de slo Southampton borte sist kamp med 0-2.

Stoke får sin del har to poeng på to kamper, spilte uavgjort først mot Reading på bortebane, også uavgjort på hjemmebane mot Arsenal.

Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å ende HU. Tror Wigan vinner kampen 2-1, men tror for også det kan bli 1-1 mellom Wigan og Stoke.

Manchester City – QPR

Manchester City står med fire poeng på de første to seriekampene. De startet med seier hjemme mot Southampton der de vant 3-2. Borte mot Liverpool ble det tilslutt 2-2. Sergio Aguero er fremdeles ute med skade, men Manchester City har mange spisser og ta av.

QPR startet med å bli slaktet på hjemmebane. Tapte 0-5 mot Swansea hjemme. Neste serierunde klarte de å få med seg et poeng mot Norwich, der de spilte 1-1. QPR tapte begge kampene i fjor mot Manchester City. Begge endte med 3-2 seier til Manchester City.

Mitt tips for denne kampen er at Manchester City vinner 4-1. Kampen ender med en H.

Liverpool – Arsenal

Liverpool har ikke startet særlig bra i årets sesong, tapte førstekampen på bortebane mot West Bromwich. Neste kamp klarte de å få poeng på hjemmebane mot Manchester City. Men det er to poeng for lite slik som den kampen utviklet seg.

Arsenal har heller ikke imponert i årets Premier League. Står med to poeng, et foran Liverpool. Arsenal har ikke scoret og har ikke sluppet inn mål. 0-0 i begge kampene er fasiten på Londonklubben. Samtidig virker det som Arsenal savner sin gamle spiss Robin van Persie siden de ikke scorer mål i det hele tatt.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med HU. Tror Liverpool kan vinne kampen 2-0, men tror også det kan ende 1-1 mellom lagene.

Southampton – Manchester United

Southampton holdt på å tok med seg poeng fra Manchester i den første kampen, da de spilte mot Manchester City, på hjemmebane mot Wigan klarte de ikke å score på sjansene sine å tapte kampen tilslutt 0-2.

Manchester United har ikke imponert i årets sesong av Premier League. Tapte første kampen fortjent mot Everton. Slo Fulham sist serierunde med 3-2. Noe som fort kunne endt med Fulhampoeng i sluttminuttene av kampen.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med B. Manchester United vinner sin andre strake kamp for året. Manchester United vinner tilslutt 1-2 mot Southampton.

Newcastle – Aston Villa

Newcastle åpnet sesongen med å slå Tottenham på hjemmebane. Etter at de hadde slått Tottenham 2-1 på hjemmebane gikk turen til Chelsea og London, der Newcastle vant 2-0 i fjor, men som de tapte 2-0 på i år.

Aston Villa har startet sesongen elendig. De står med 0 poeng på 2 kamper. Aston Villa tapte åpningskampen sin mot West Ham. På hjemmebane mot Everton ble de ydmyket med å tape hele 1-3.

Mitt tips for denne kampen er at jeg tror Newcastle stikker av med seieren på hjemmebane. Dette ender med en H. Newcastle vinner kampen 2-0 mot Aston Villa.

Share