Poengdeling mellom Mjøndalen og Start

Mjøndalen og Start stod begge med fire poeng foran dagens kamp i Tippeligaen, og ligger dermed plassert på den øvre delen av tabellen. Mjøndalen har startet sterkt i år, og ser ut til å gjøre alt for å berge plassen i øverste divisjon.

Etter at sju minutter er spilt i kampen kommer Mjøndalen-spiller Christian Gauseth til en kjempesjanse. Gauseth skyter langt utenfor mål fra 5-6 meters hold. Begge lag har sine sjanser i førsteomgang, men verken Start eller Mjøndalen klarer å få ballen i nettet.

diomandeAndreomgang startet friskt, og Mjøndalen får en straffe. Erik Midtgarden bommer på straffen, men Håkon Opdal avgir retur. Den setter Mats Gundersen i mål, og det står 1-0 til Mjøndalen etter 49 minutters spill. Når 49 minutter er spilt av kampen pådrar Vamouti Diomande seg en alvorlig skade. Det er mulig at Diomande er ute av spill resten av sesongen, noe som vil være veldig synd for Mjøndalen.

Start sin scoring i kampen kommer helt på tampen når 88 minutter er spilt. Det er Matthias Vilhjalmsson som setter ballen i mål. Vilhjalmsson sklir ballen inn, og målet kommer etter innlegg fra et frispark. Det ender altså 1-1 mellom Mjøndalen og Start. Begge lag står med fem poeng.

Share