Poengdeling i Berlin

Hertha Berlin vant sist gang mellom lagene. Hertha Berlin har slitt mesteparten av sesongen og har ligget langt nede på tabellen, for det meste på tabellen. Hertha Berlin har kommet seg den siste tiden å står med 3-3-0 på de siste seks kampene i Bundesligaen. Hertha Berlin ligger for øyeblikket som nummer 12 på tabellen. FC Köln tok endelig en seier igjen i Bundesligaen etter at de hadde spilt 0-2-1 på de siste tre kampene. Köln vant 3-2 sist kamp da de slo Hoffenheim hjemme. Köln ligger som nummer 11 på tabellen, rett foran Hertha Berlin, bare med bedre målforskjell.

hertha berlinHertha Berlin og FC Köln har spilt en jevn første omgang, der begge lagene har hatt sine sjanser offensivt i den første omgangen. Hertha Berlin og FC Köln går til pause med 0-0. Hertha Berlin er det førende laget i den andre omgangen, men det er lite som skapes av sjanser fremover fra begge lagene. Per Ciljan Skjelbred spilte hele kampen for Hertha Berlin, mens Bård Finne satt på benken hele kampen for FC Köln.

Kampen endte med 0-0 mellom Hertha Berlin og FC Köln. Hertha Berlin ligger som nummer 13 på tabellen, mens FC Köln ligger på plassen foran på 12. Plass.

Share