Pjanic matchvinner for Roma

miralem pjanicRoma har ikke imponert i Serie A den siste tiden, og fikk en viktig seier sist kamp. Roma står med 1-4-1 på de siste seks kampene. Roma ligger så mye som 14 poeng bak Juventus som leder Serie A. Napoli er i enda dårligere form enn Roma og sliter langt nede på formtabellen i Serie A. Napoli står med 1-2-3 på de siste seks kampene. Napoli har begynt å mistet mer og mer taket på tredjeplassen som gir kvalifisering til Champions League.

Roma og Napoli startet kampen jevnt. Roma tok ledelsen halvveis ut i den første omgangen med Miralem Pjanic som satte inn sitt fjerde seriemål for sesongen. Roma gikk til pause med 1-0 mot Napoli. Napoli kjørte skikkelig på i den andre omgangen, men ballen ville ikke i mål for Napoli som gikk på nok et tap. Roma tok dermed en viktig seier å er nå 11 poeng bak Juventus.

Kampen endte med 1-0 seier til Roma, som imponerte lite hjemme mot Napoli. Roma ligger som nummer to på tabellen, mens Napoli ligger som nummer fem på tabellen etter nederlaget mot Roma.

Share