Peter Orry Larsen reddet Aalesund

Aalesund klarte ikke å få med seg poeng i den første runden av Tippeligaen 2015, mens Lillestrøm klarte uavgjort mot Start i forrige runde. Før dagens oppgjør på Color Line stadion var det ingen klar favoritt, selv om sunnmøringene burde ha en fordel på grunn av hjemmebane. Ingen av lagene klarte å dominere i kampen, og poengdeling var dermed kanskje helt på sin plass.

Førsteomgang mellom Lillestrøm og Aalesund var ikke preget av så mange sjanser, og det stod dermed 0-0 til pause. Den neste omgangen blir det derimot litt mer action. Etter bare fem minutters spill av andre omgang kommer Lillestrøm til en mulighet. Erling Knudtzon får ballen fra Moryke Fofana, og setter ballen i mål.

larsenEtter 57 minutters spill setter Harald Aabrekke innpå en spiller som skal vise seg å være viktig for Aalesund. Det er Peter Orry Larsen som kommer inn. Etter 68 minutters spill kommer Leke James til en stor sjanse, men det blir ikke mål for Aalesund. I det 89. minutt kommer det en scoring til Aalesund. Ingen andre enn innbytteren Peter Orry Larsen er det som scorer målet. Leke James klarer ikke å avslutte, og legger ballen på 16-meteren til Orry Larsen. Et nydelig mål fra Larsen, som setter ballen i krysset.

Det ender 1-1 på Color Line stadion, og Lillestrøm føler seg nok litt snytt etter scoringen kom så sent. Et greit resultat for Aalesund etter denne sene scoringen.

Share