Pelle tilbake på scoringslisten for The Saints

Southampton slo Hull sist kamp 1-0. Southampton ligger som nummer syv på tabellen, de ligger bare et poeng bak Liverpool som ligger på en femteplass på tabellen. Southampton har slippet inn minst mål i Premier League denne sesongen med bare 22 seriemål. Southampton har ikke så god rekke for tiden å står med 2-1-3 på de siste seks kampene i serien. Hull for sin del ligger som nummer 17 på tabellen. Hull har en dårlig form for tiden å står med 0-2-3 på de siste fem kampene i Premier League. Hull har bare tatt to seire borte denne sesongen.

graziano pelleHull startet kampen best mot Southampton og hadde en del farligheter foran målet til Southampton. Southampton kom mer og mer med inn omgangen, men Hull avsluttet også omgangen best mot Southampton, mange skudd i den første omgangen, lite skudd på mål og ingen scoringer. Southampton og Hull gikk til pause med 0-0. Southampton får en bedre start på den andre omgangen og etter 56 minutter får Southampton straffe som James Ward-Prowse setter i mål. 1-0 til Southampton etter 56 minutter spill. Southampton klarte å få inn enda en scoring i løpet av kampen denne gangen signert Graziano Pelle. 2-0 til Southampton etter 81 minutter spill.

Kampen endte med 2-0 seier til Southampton. Southampton ligger som nummer fem på tabellen, mens Hull for sin del sliter langt nede på tabellen med en 17 plass på tabellen.

Share