Pellè sine to scoringer ikke nok til tre poeng

Southampton har hatt en varierende form den siste tiden og har ikke klart helt å hengt på lagene som kjemper om en Champions League-plass på slutten. Southampton har vært sterke på hjemmebane denne sesongen, og er det femte sterkeste hjemmelaget denne sesongen. Southampton ligger som nummer syv på tabellen. Tottenham vant sist kamp i serien etter to kamper som har bare endt med et poeng. Harry Kane kom nok en gang på scoringslisten å står med 20 seriemål i Premier League denne sesongen. Tottenham ligger på plassen foran Southampton på tabellen på en sjetteplass.

graziano pelleDet tok lang tid før den første store målsjansen kom i kampen mellom Southampton og Tottenham. Tottenham rotet det til i forsvaret og Graziano Pellè sørget for 1-0 etter 29 minutter spill. Rett før pause fikk Tottenham inn scoringen sin også da Erik Lamela ser ut til å bruke hånden å slår ballen i mål. 1-1 mellom Southampton og Tottenham står seg til pause. I den andre omgangen er det mye bedre spill fra begge lag i starten, og etter 65 minutter spill går Southampton opp i ledelsen for andre gang i kampen. Graziano Pellè scorer nok en gang for Southampton, og har dermed scoret sitt 11. Seriemål i Premier League denne sesongen. Men det er ikke lenge Southampton får ha ledelsen, bare fem minutter etter 2-1 scoringen til Southampton svarer Tottenham nok en gang. Denne gangen er det Nacer Chadli som scorer for Tottenham. 2-2 etter 70 minutter spill, og dette var Chadli sitt 10. Seriemål for Tottenham denne sesongen.

Kampen endte med 2-2 mellom Southampton og Tottenham. Southampton ligger fremdeles bak Tottenham på tabellen, men de har kommet seg forbi Liverpool på tabellen. Men Southampton har to kamper mer spilt enn Liverpool. Southampton ligger dermed som nummer seks, mens Tottenham ligger poenget foran på 5. Plass i Premier League.

Share