Paderborn endelig tilbake på vinnersporet

Paderborn er i fallende form. Paderborn er det dårligste laget den siste tiden å står med 0-1-5 på de siste seks kampene. Paderborn har ikke scoret et seriemål i Bundesligaen på de siste seks kampene. Paderborn ligger som nummer 17 på tabellen og er for øyeblikket på nedrykksplass i Bundesligaen. Augsburg slo Paderborn sist gang hele 3-0 i serien. Augsburg har bare en seier på de siste seks kampene og er ikke i akkurat noe god form. Augsburg ligger uansett høyt oppe på tabellen. Augsburg ligger som nummer seks på tabellen.

paderbornDet har vært lite å melde fra Paderborn og Augsburg i den første omgangen. Lite sjanser fremover og ingen scoringer i den første omgangen. Paderborn og Augsburg går til pause med 0-0. Paderborn får en god start på den andre omgangen mot Augsburg. Elias Kachunga setter ballen i mål for Paderborn bare fire minutter ut i den andre omgangen. Det er Elias Kachunga sitt sjette seriemål for denne sesongen. Det er ikke mange minuttene Paderborn får være i ledelsen. Pierre-Hojbjerg som er utlånt fra Bayern München denne sesongen ordner 1-1 etter 52 minutter spill. Srdjan Lakic ordnet 2-1 til Paderborn etter en timesspill.

Kampen endte med 2-1 seier til Paderborn. Paderborn ligger som nummer 16 på tabellen, mens Augsburg er i dårlig form for tiden, men ligger fremdeles som nummer seks på tabellen.

Share