Overgangstipset Brann 2021

Overgangstipset for Brann foran 2021 sesongen

Brann hadde ingen god sesong, og endte tilslutt på en skuffende tiendeplass. Brann må få ryddet litt opp i stallen for å få det mer stabilt de neste sesongene.

Vi tror at Ahamada drar, han er ikke ønsket av Kåre Ingebrigtsen. Acosta er også en spiller som går ut fra Brann. Teniste er allerede ferdig i klubben, og det samme er Fredrik Haugen som har dratt til Kypros. Rolantsson er også uønsket og det er også Svendsen, som ikke hadde noen god tid når han var i Brann.

Vi tror at Brann kommer til å være aktive på overgangsvinduet denne sesongen. Forren har fått forlenget kontrakten sin. Fjólusson tror vi de signerer opp foran denne sesongen. Vi tror også at to spillere som Anders Konradsen og Pål André Helland tar turen fra Rosenborg til Brann. Vi tror at Brann også kommer til å forsterke seg i midtforsvaret med Fredrik Pallesen Knutsen. Henrik Udahl kan fort bli en spiller de henter fra Åsane. Elbasan Rashani kan gå gratis fra Odd og vi tror han går til Brann foran neste sesong. Blakstad fra Ranheim blir den siste signeringen for Brann.

Spillere inn: Jon Fjólusson, Anders Konradsen, Pål André Helland, Fredrik Pallesen Knutsen, Henrik Udahl, Elbasan Rashani, Magnus Blakstad

Spillere ut: Ali Ahamada, Bismar Acosta, Taijo Teniste, Fredrik Haugen, Gilli Rolantsson, Sander Svendsen

Share